Postat în original de
sergiuliano
in opinia mea net, org si biz sunt premiuim , dar depinde de ce keyword are inainte.
Tinand cont de faptul ca vorbim despre "lenjerie" care si asa are un numar mediu de cautari, consider ca .net nu e chiar cel mai potrivit ( opinie personala )
Daca ar fi fost vorba de asigurari ( alta nisa/CPC , de aprox de 3 ori mai multe cautari ) , net si biz le ar fi fost tot premium
In orice caz limitele astea tin de interpretarea fiecaruia si sunt subiective ... dar in mare ... asta este directia
Personal eu prefer numai .net in defavoare lui .ro si .com. Dar am crezut ca e vre-o regula clara ca .net nu e premium.
Nu-mi place .com, prefer .net, suna mai bine si e mai usor de "nationalizat" decat .com. De ex, lengerie.ro vs lenjerie.com vs lenjerie.net. .ro iti sugereaza ca e romanesc, .com ca e generalist, iar .net undeva la mijloc intre romanesc si general. Poate nu ma explic eu corect, dar asa vad eu diferenta. Am ales de exemplu sa cumpar tehuur.net pentru olanda, ind efavoarea lui tehuur.com, pentru ca olandezi sunt mai nationalisti. Si daca tehuur.nl nu era de vanzare, atunci .net se poate "nationaliza" mai usor ca ".com".
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.