cazare.com ~ 5000 EUR
jocurionline.com ~ 3500 EUR
cazare.com ~ 5000 EUR
jocurionline.com ~ 3500 EUR
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Sa zicem ca e asa ( diferenta valorica e , in opinia mea , cu mult mai mare ) , deci Cazare.com scade de 100 de ori la Cazare.org in timp ce JocuriOnline.com scade de ~ 5 ori la JocuriOnline.info ?
Sa fim seriosi :
1) La nivel international, extensia org e mai puternica decat info
2) In Romania valorile domeniilor de la o extensie la alta nu scad asa drastic ( precum la nivel international ) de la com la net la org la info etc; in Romania nu se poate vorbi de un raport keyword.com:keyword.org de 1:100 in nicio situatie cu atat mai putin in cazul keywordurilor scurte ( un singur cuvant )
3) In ambele situatii nu putem vorbi de consonanta keuwordului cu extensia , asa ca info nu are din acest punct de vedere vreun avantaj fata de org
Nimic nu justifica o scadere drastica pentru Cazare.org si una asa mica de la com la info .
Revin si asupra observatiei ca diferenta intre Cazare.com si JocuriOnline.com este mai mare decat cea indicata de tine . Cazare.com a fost indicat intr-un alt thread ca unul din cele primele zece domenii preferate . JocuriOnline.com nu .Oare de ce ?
Te-as ruga si o estimare pentru JocuriNoi.com .
Ultima modificare făcută de Broscoi; 27th May 2011 la 01:44.
Cea mai mare problema pe care o vad eu la domeniile .org este urmatoarea: "The domain name org is a generic top-level domain (gTLD) of the Domain Name System (DNS) used in the Internet. The name is derived from organization."
.info mi se par geniale la geodomenii, si in alte cazuri, pe care le-ai amintit si tu mai sus.
.net sunt ideale atunci cand numele domeniului + .tld-ul transmit mesajul "pe net"
.com e cel mai ok din punctul meu de vedere pentru domeniile brandabile
.ro ok pentru siteurile romanesti, desi in multe cazuri as prefera .com-ul (motivele s-au mai discutat in forum)
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
si org si info au fiecare relevanta maxima in anumite sectoare si ambele sunt nerestrictionate
Astfel , nu de foarte mult timp Poker.org a fost achizitionat cu 1 milion $ . Legatura intre Poker si org nu e foarte avantajoasa .
Una peste alta , la nivel international , de regula , org e mai bine apreciat ca info .
Ultima modificare făcută de Broscoi; 27th May 2011 la 02:09.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)