Mersi de raspuns. Mai astept si pe altii cu pareri.
Acum ma uitam prin cont si am vazut ca am si jocurinoi.info. Daca e cineva amabil sa-mi faca o estimare si pentru domeniu asta i-as fi recunoscator. Mersi
Versiune printabilă
Cer si eu parerea pentru Cazare.org
Am bineinteles propria evaluare , dar mi-ar fi utila parerea voastra .
@ Pancu
JocuriOnline.info ~ 200 E
JocuriNoi.info 100-125 E
Keywordurile sunt supertari , extensia info in aceste cazuri nu e perfect lipita de keyword .
Daca la aceeasi popularitate info se lipea de un geodomeniu sau un keyword de gen stiri , ziare , etc vorbeam de valori peste 750 E .
Asta e parerea mea...
Foarte adevarat iSky, org nici in aceast caz nu e perfect lipit de keyword .
Iti multumesc foarte mult pentru parere , totusi as face cateva remarci cu care sper sa fii de acord .
1) Cazare.com este un domeniu premium ,chiar top premium in timp ce
JocuriOnline.com
JocuriNoi.com
nu sunt top premium . Sunt domenii foarte valoroase ( JocuriNoi.com este al meu dar asta e realitatea )
2)Lungimea unui domeniu in cuvinte si in numar de caractere este extrem de importanta pentru ca este un indicator de memorabilitate .
Din acest punct de vedere Cazare are un + mare fata de JocuriOnline si JocurNoi
3)JocuriNoi si JocuriOnline sunt subnise si chiar si nisa Jocuri este sub nisa din care face parte Cazare
4) Numarul de rezultate in Google ,insemnand frecventa in vorbirea/scrierea curenta si/sau interesul comercial , pentru "cazare " este 64,3 milioane superior lui "jocuri online" , 15,7 miloane sau "jocuri noi" 8,8 milioane rezultate ( f.mari si ele)
5) Cazare are un CPC superior
6) Concurentala cazare mai mare
7) Cazare are cam acelasi numar de tld-uri ocupate ca si jocuri online si mai multe decat JocuriNoi
Din punctul meu de vedere , bineinteles subiectiv , aprecierea domeniului JocuriOnline.info la > 750 E si ea domeniului Cazare.org la 50 E este o departe de realitate .
Mai mult , in opinia mea , Cazare.org este net superior din punct de vedere valoric domeniului JocuriOnline.info
Rog si alte opinii .
Nu cred ca se va putea dezvolta ulterior ceva important pe un asemenea .org ... din cauza asta am prognozat cazare.org la doar 50 EUR. Nu vad niciun viitor unui site de profil pe acest domeniu, in schimb daca, cineva s-ar ocupa de dezvoltarea cazare.info, cazare.net sau cazare.com, as putea spune ca numele valoreaza destul de mult si posibilitatea de a ranka si a promova este una destul de mare! E un keyword bun pe o extensie premium, nu am ce zice, insa viitorul nu e tocmai "clear" pentru el ...
Viitorul siteului Cazare.org ca si a lui Costanta.org (pe care l-ai estimat recent chiar tu la 5oo E ) ca si a lui Pariuri.org , asigurari.org si de asemenea JocuriOnline.info depinde extrem de putin de extensiile pe care sunt .M-ai bagat intr-o ceata extrem de deasa cu viitorul siteurilor din motive de extensie . Repet , e complet debalansat, sa dai 500 E pe Constanta.org si 50 E pe Cazare.org . Nici daca ai fi primarul Constantei n-ai inversa in asa masura raporturile valorice .
Dar ca sa iesim din zona incetosata a viitorului siteului Cazare.org si sa intram intr-o zona serioasa a datelor tehnice , spune-mi te rog la cat estimezi Cazare.com si JocuriOnline.com ?
cazare.com ~ 5000 EUR
jocurionline.com ~ 3500 EUR
asigurari.org doar 500e? cumpar eu doua :)
JocuriOnline.info ~ 200 E
JocuriNoi.info 100-125 E
serios, cine da atat ptr un domeniu de jocuri?
iSKY: cat ai zis? :)
Sunt doar niste opinii personale, subiective, bazate pe experienta mea in lumea domeniilor web, dar si a tranzactiilor efectuate pana in acest moment pe piata din Romania. Restul e "cancan", nu facem o disputa din expunerea unor pareri ... :)