@ edy: Sunt aproximativ 130.000 cautari / luna pe perioada verii dupa combinatii cu "plaja", sunt foarte multe concursuri si evenimente realizate pe acest "key". :)
Versiune printabilă
@ edy: Sunt aproximativ 130.000 cautari / luna pe perioada verii dupa combinatii cu "plaja", sunt foarte multe concursuri si evenimente realizate pe acest "key". :)
greseala mea , sincer sa fiu nici macar nu stiu daca am gandit asa in momentul acela, gandeam ceva de genul sa caut nume inchegat adica gamesarea/info (adica cu terminatie mai putin cunoscuta) sau ceva separat cum deja am luat. Oricum sper sa ma iertati sunt foarte nou in toate astea :) si astept parerile voastre
Daca te referi la SEO , existenta cratimei in numele de domeniu nu aduce niciun prejudiciu .
Daca te referi la popularitate in randul webmasterilor ,al publicului larg sau din punct de vedere valoric , situatia sta diferit : nemtii sunt pot spune iubitori de cratima ( diferentele valorice pe .de intre varianta cu cratima si fara sunt aproape nule ) ,la polul opus se afla americanii ( si asta se vede cel mai bine pe .us )
In Europa cu diferentele de rigoare de la tara la tara , cratima e relativ bine primita ,dar cu un minus valoric pentru domeniile cu cratima .
In Romania , sunt tendinte oarecum contradictorii si asta deoarece : netul romanesc nu e inca foarte dezvoltat , exista oprelisti la vanzarea domeniilor pe .ro ,dar nici pe com ( cuvinte romanesti ) nu exista o piata serioasa ca in alte tari . Pe de-o parte influenta americana ( poate austriecii se uita mai mult la nemti dar noi ne uitam mai mult la americani ) isi spune cuvantul asa ca multi webmasteri evita cratima, pe de alta parte faptul ca din pdv SEO nu exista niciun prejudiciu , determina multi webmasteri sa lucreze pe domenii cu cratima . Poate ca si starea economica in care se afla Romania incurajeaza cratima intrucat se doreste un domeniu ieftin , se inregistreaza varianta cu cratima daca e libera , se cumpara pe bani mai putin daca e ocupata sau mai degraba se merge pe alte extensii ( uneori chiar total nepotrivite ) in dorinta de a se face economii . Totusi in Romania , dupa parerea mea , exista un grad mare de acceptabilitate a cratimei atat in randul webmasterilor cat si in publicului larg ( comparativ cu acceptabilitatea in randul publicului , nu si a unor webmasteri , a unor extensii pe care nu o sa le numesc acum ).
Daca doresti o parere personala , mie imi place cratima intrucat ,asa cum am mai spus , dezavantajele ei sunt minore (domeniu mai greu tastabil, introduce o oarecare dificultate in reclama radio sau tv vorbita , uneori mai greu de tinut minte etc ).
Cand nu e vorba de a construi branduri , cratima e OK ( uneori chiar recomandata pentru a desparti o aglomerare de consoane sau chiar vocale ca in exemplul agentiiimobilare.tld sau pentru respectarea regulilor gramaticale) . Cred ca , in Romania , cratima nu e suficient exploatata . Spun asta pentru ca am vazut multe domenii bune pe cratima , licitatii-online.com pe care l-am propus sau Ramnicu-Valcea.com (ce era , in varianta fara cratima , cu toate genericele si ro ocupate ) pe care l-am achizitionat .
Cand e vorba de branduri as evita cratima , dar si mai mult o extensie slaba sau nepotrivita .
Multumesc Broscoi petru review , am sa cresc acest domeniu pentru moment :)
As dori o estimare pentru gradinite.net + gradinita.net . Multumesc frumos!
-> toate extensiile premium luate pentru ambele keyword-uri
-> plural + singural pe extensie identica .net
Andrei :)
Din cele doua mai valoros mi se pare gradinita.net cu toate ca gradinite.net are keywordul cu mai multe cautari .
Forma de singular prezinta un interes comercial mai mare , CPC-ul mult mai mare fiind o confirmare in acest sens .
gradinita.net il evaluez undeva pe la 150 E...parererea mea...
coment.ro cum ar putea fi evaluat?