@ edy: Sunt aproximativ 130.000 cautari / luna pe perioada verii dupa combinatii cu "plaja", sunt foarte multe concursuri si evenimente realizate pe acest "key".![]()
@ edy: Sunt aproximativ 130.000 cautari / luna pe perioada verii dupa combinatii cu "plaja", sunt foarte multe concursuri si evenimente realizate pe acest "key".![]()
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
greseala mea , sincer sa fiu nici macar nu stiu daca am gandit asa in momentul acela, gandeam ceva de genul sa caut nume inchegat adica gamesarea/info (adica cu terminatie mai putin cunoscuta) sau ceva separat cum deja am luat. Oricum sper sa ma iertati sunt foarte nou in toate asteasi astept parerile voastre
Daca te referi la SEO , existenta cratimei in numele de domeniu nu aduce niciun prejudiciu .
Daca te referi la popularitate in randul webmasterilor ,al publicului larg sau din punct de vedere valoric , situatia sta diferit : nemtii sunt pot spune iubitori de cratima ( diferentele valorice pe .de intre varianta cu cratima si fara sunt aproape nule ) ,la polul opus se afla americanii ( si asta se vede cel mai bine pe .us )
In Europa cu diferentele de rigoare de la tara la tara , cratima e relativ bine primita ,dar cu un minus valoric pentru domeniile cu cratima .
In Romania , sunt tendinte oarecum contradictorii si asta deoarece : netul romanesc nu e inca foarte dezvoltat , exista oprelisti la vanzarea domeniilor pe .ro ,dar nici pe com ( cuvinte romanesti ) nu exista o piata serioasa ca in alte tari . Pe de-o parte influenta americana ( poate austriecii se uita mai mult la nemti dar noi ne uitam mai mult la americani ) isi spune cuvantul asa ca multi webmasteri evita cratima, pe de alta parte faptul ca din pdv SEO nu exista niciun prejudiciu , determina multi webmasteri sa lucreze pe domenii cu cratima . Poate ca si starea economica in care se afla Romania incurajeaza cratima intrucat se doreste un domeniu ieftin , se inregistreaza varianta cu cratima daca e libera , se cumpara pe bani mai putin daca e ocupata sau mai degraba se merge pe alte extensii ( uneori chiar total nepotrivite ) in dorinta de a se face economii . Totusi in Romania , dupa parerea mea , exista un grad mare de acceptabilitate a cratimei atat in randul webmasterilor cat si in publicului larg ( comparativ cu acceptabilitatea in randul publicului , nu si a unor webmasteri , a unor extensii pe care nu o sa le numesc acum ).
Daca doresti o parere personala , mie imi place cratima intrucat ,asa cum am mai spus , dezavantajele ei sunt minore (domeniu mai greu tastabil, introduce o oarecare dificultate in reclama radio sau tv vorbita , uneori mai greu de tinut minte etc ).
Cand nu e vorba de a construi branduri , cratima e OK ( uneori chiar recomandata pentru a desparti o aglomerare de consoane sau chiar vocale ca in exemplul agentiiimobilare.tld sau pentru respectarea regulilor gramaticale) . Cred ca , in Romania , cratima nu e suficient exploatata . Spun asta pentru ca am vazut multe domenii bune pe cratima , licitatii-online.com pe care l-am propus sau Ramnicu-Valcea.com (ce era , in varianta fara cratima , cu toate genericele si ro ocupate ) pe care l-am achizitionat .
Cand e vorba de branduri as evita cratima , dar si mai mult o extensie slaba sau nepotrivita .
Multumesc Broscoi petru review , am sa cresc acest domeniu pentru moment![]()
As dori o estimare pentru gradinite.net + gradinita.net . Multumesc frumos!
-> toate extensiile premium luate pentru ambele keyword-uri
-> plural + singural pe extensie identica .net
Andrei![]()
Ultima modificare făcută de iSKY; 24th November 2010 la 10:54.
Din cele doua mai valoros mi se pare gradinita.net cu toate ca gradinite.net are keywordul cu mai multe cautari .
Forma de singular prezinta un interes comercial mai mare , CPC-ul mult mai mare fiind o confirmare in acest sens .
gradinita.net il evaluez undeva pe la 150 E...parererea mea...
coment.ro cum ar putea fi evaluat?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)