Au anulat si domeniile cu 1$ (0.99$), asa ca nu mai au nimic interesant. Ai voie doar la 1 singur domeniu pentru un cont nou. La cont nou iti cer acte peste acte si daca nu esti din Romania, asa ca nu-i vad bine pe termen lung.
Au anulat si domeniile cu 1$ (0.99$), asa ca nu mai au nimic interesant. Ai voie doar la 1 singur domeniu pentru un cont nou. La cont nou iti cer acte peste acte si daca nu esti din Romania, asa ca nu-i vad bine pe termen lung.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
1&1 este o firma foarte contraversata in ochii multor oameni. In timp ce pe forumurile mari se vorbeste despre multa multa neseriozitate, pe forumul lor clientii se plang de banari de conturi, de blocarea domeniilor si multe altele.
Eu nu as alege 1&1 pentru domenii, in schimb recomad GoDaddy pentru inregistrare.
Peste tot pe internet gasesti cupoane pentru inregistrarea domeniilor la .99$.
Eu mi-am facut cont cu datele si adresa din Ro, dar la tara am ales Republica Moldova. Am inregistrat doua domenii .net prin ianuarie-februarie si nu am avut probleme pana acum. Acum sa vedem ce o sa fie in momentul cand voi decide sa le transfer in alta parte.
Bine ca opereaza pe teritoriul Romaniei! Cineva sa mearga pana pe Calea Floreasca sa le lase o punga de maro la poarta! Ce ratati!
Pot sa garantez ca au foarte mare incredere in Romani, cine stie care sunt motivele pentru care nu mai accepta Romania, desi acum vreo 2 ani puteai cumpara de la ei un domeniu folosind PayPal, apoi dadeai reject la plata si ramaneai si cu bani si cu domeniu, si erau indivizi si pe aici care au cumparat sute sau mii de domenii in felul asta. Asta ar putea fi motivul principal.
Am incercat de vreo 2 ori sa escalez problema si sa le explic ca cumva sistemul are o eroare si este fraudat cu mii de euro dar mi s-a spus ca nu e treaba mea asa ca mi-am vazut de treaba mea.
In rest foarte multe dintre sistemele de inregistare a domenilor sunt facute cu creiere Romanesti, doar am lucrat o vreme chiar in echipa de Domenii.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)