Vreau sa impartasesc cu voi o mica intamplare. Mi-a venit in minte un nume de domeniu (in spaniola) si era luat pe godaddy si pe name.com. Ok, verific si pe namecheap, nu stiu de ce, dar am facut-o, si am facut ca era liber si costa 5 dolari si putin ("This premium domain is available", asa scria).
Minunat, il cumpar! Il cumpar, iar in contul de la namecheap imi aparea (sub domeniul respectiv) "Marketplace Sale is Pending Verification". Bun, ii contactez pe chat si le spun problema (+ ca domeniul e luat, de fapt), iar persoana cu care vorbeam mi-a spus ca e totul ok, ca tre` doar sa fie aprobat de departamentul respectiv si ca in maxim 48 de ore totul se rezolva.
Asa a fost, domeniul e al meu. I-am schimbat ns-uri si tot. Perfect. Supriza este ca, uitandu-ma cu who.is, domeniul a fost inregistrat pe 22 octombrie si expira in 2019, iar eu l-am inregistrat ieri, 29 octombrie. Si o alta supriza este ca in contul meu apare data de inregistrare "22 octombrie", nu "29 octombrie".
Aveti vreo parere despre acest "eveniment"? Ati patit si voi? Nu este o problema, ci doar o curiozitate.
P.S: Domeniul apare ca fiind inca disponibil pe namecheap, doar ca acum costa 8 dolari si putin.

Răspunde cu citat