mda...cam 150 e pretul ok pentru un domeniu
insa aveti grija sa nu va bage mail-uri prin admin / tech ca aveti probleme pe urma (de timp)
mda...cam 150 e pretul ok pentru un domeniu
insa aveti grija sa nu va bage mail-uri prin admin / tech ca aveti probleme pe urma (de timp)
hmmm chiar sant singurul care cumpara de la ROTLD direct?![]()
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
acuma se poate lua si domenii .ro pe un an cu 9$
PS tot de la ROTLD iau si eu domeniile.
de unde?acuma se poate lua si domenii .ro pe un an cu 9$
cu vreo 9,9 euro de la edomenii.ro
Pe ce principiu merge inregistrarea anuala la ei, atata timp cat ROTLD le inregistreaza nelimitat?
Sa inteleg ca tu de fapt le inchiriezi de la ei si ei le cumpara direct? Ce se intampla cu domeniul sa zicem dupa o perioada de 3 ani, daca vrei sa renunti la el? Ramane al lor?
Pentru ca daca planuiesti sa ti domeniul mai mult de 4 ani (~4*10=40euro), nu merita sa platesti anual, pentru ca incepind cu al 5-lea an platesti in plus fata de situatia in care l-ai cumpara acum si intre timp nu s-ar introduce plata anuala la ROTLD...
Daca va uitati la contractele de reseller de la ROTLD este si optiunea anuala, dar inca e foarte prost facuta. Prin prost ma refer in special la faptul ca domeniile sunt inregistrate pe numele firmei (resellerului) si nu pe al clientului.
Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"
si eu tot de la ROTLD am luat direct pana acum. mi s-a parut cel mai corect, si nu mi-a placut niciodata prin intermediari.
E drept.. m-a secat procedura de cumparare de la ROTLD , adica, du-te la banca, scaneaza actele, trimite actele, etc. Ei nu au auzit de paypal ?![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)