krumel tu ai fost /esti editor. cat este verificat un site pana primeste ok-ul unui editor roman si apoi e trimis la cei englezi .ca daca ma gandesc bien am inscris un site de comert electronic - de accesorii auto si problematic nu putea fi ca e un zencart si articole din alta parte mai putin ... deci ?
krumel nu mai face parte din aceasta comunitate, nu cred ca va putea sa-ti raspunda.
:)
marius, ai inteles gresit. Site-urile din World/Romana sunt editate de editori romani si nu au nevoie de interventia celor straini. Krumel se referea la acei editori cu privilegii speciale care revizuiesc cererile de admitere in activitatea editoriala (cererile pt editori noi, pt categorii noi sau pt noi privilegii). Acum insa nu mai este valabila informatia lui, caci acum exista un asemenea editor roman, care se ingrijeste de nevoile noastre.
unde pot sa intreb si eu un editor roman despre submitul meu ?
Intreaba-l pe Inistea (dmoz.org/profiles/inistea.html) sau pe Krumel (dmoz.org/profiles/krumel.html) si te vor ajuta ei -- ii cunosc personal si stiu ce zic.
Pentru acceptare in DMOZ e nevoie de mai multe vizite de la editor, sau e destul doar prima, atunci la inscriere?
Multumesc!
Download Soft Free try it and buy it. - http://www.downloadsoftfree.com
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)