pntru adaugarea unui link, nu cred ca e cu mult mai greu decat in alte directoare, tehnic vorbind.
1) Trebuie sa rasfoiesti categoriile , pana gasesti locul care se potriveste cel mai bine siteului tau. Nu mai trebuie sa spun, ca daca nu alegi categoria potrivita, personal cred ca nu ai sanse sa te accepte nimeni.
Sa dam un exemplu : avem un forum despre WoW, pai trebuie sa-l punem aici :
Top: Games: Video Games: Roleplaying: Massive Multiplayer Online: World of Warcraft: Chats and Forums.
Precum vezi , ai destul de cautat, nu e asa de simplu ca la celelalte directoare. Asta il diferentiaza. Categoriile sunt foarte "adancite"
2) Dupa ce ai gasit categoria , dai in bara de sus pe "suggest URL", iar apoi bagi datele tale, si cel mai important - respectand sugestiile, indicatiile, regulile prezente pe acea pagina.
3) Astepti
P.S. Asa cum spuneam in postul precedent, a se observa ca am ajuns in categoria " forums pt. WOW" in acel exemplu, si gasim pe acea pagina un PR4 , din PR8 al paginii principale dmoz. Avand forumul acceptat in acea categorie, eu (si nu numai eu) consider ca beneficiezi de un backlink PR4, nu PR8.