Salutari! De curand am inceput un proiect nou si caut sa cumpar link-uri doar pe site-uri mari precum antena3, adevarul, realitatea etc
care este cea mai ieftina sursa de unde pot fi cumparate ?
Salutari! De curand am inceput un proiect nou si caut sa cumpar link-uri doar pe site-uri mari precum antena3, adevarul, realitatea etc
care este cea mai ieftina sursa de unde pot fi cumparate ?
.
Daca vrei sa automatizezi cat mai mult procesul, clar WhitePress. Sunt seriosi, dau factura si nu treci prin 10 intermediari. Pretul e, de asemenea, bun la multe publicatii. E adevarat ca au si publicatii cu preturi nejustificate pe acolo, dar avand in vedere experienta, cred ca te descurci sa discerni ce merita si ce nu.
PS: Am pus link de aff, iau o maslina.![]()
Mersi de raspuns. Chiar pe site-ul ala am cont ca l-am mai folosit![]()
.
Confirm, am folosit si eu de multe ori, si au fost foarte ok, chiar si la pret sunt ok.
nu am cumparat pana acum linkuri de pe siteuri mari, dar ma intreb, nu ar fi mai ieftin si mai simplu sa cumpar direct de la siteurile mari? sau agentiile care intermediaza si cumpara engros primesc un pret mai bun decat daca as cumpara eu 2 articole?
Oferta advertoriale publicate in directoare de articole generaliste. Vand linkuri sitewide.
Mie mi-e cam teamă să cumpăr link-uri de la astfel de website-uri din cauza calității scăzute, mai exact Trust Flow. Dacă voi crea un advertorial pe unul din website-urile mele, calitatea link-ului este cel puți 14-20. De la website-urile respective calitatea este maxim 5-7 și 90%, zero.
Nu știu cât de relevant este dar am rețineri. Chiar arată rău link-urile primite cu zero și sunt website-uri cu autoritate mare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)