Pagina si informatia afisata utilizatorului este destul de curata si cat de cat structurata. In momentul in care te uiti la codul sursa, totul devine un talmes balmes.
Influenteaza acest lucru ? (cdsv.ro ).
Pagina si informatia afisata utilizatorului este destul de curata si cat de cat structurata. In momentul in care te uiti la codul sursa, totul devine un talmes balmes.
Influenteaza acest lucru ? (cdsv.ro ).
nu influenteaza dpdv SEO
e chiar recomandat (mai putina informatie de transferat atunci cand se face crawling)
deasemeea mod_pagespeed creat de google pt serverele apache, vine default cu aceasta optiune si e folosita chiar si pe google.com
Dupa cum a zis si Kleampa, nu influenteaza in mod direct SEO. Dar, influenteaza viteza de incarcare a paginii, care la randul sau este un factor important in SEO.
Codul siteului respectiv este minificat, fapt care ajuta pagina sa se incarce mai repede. Asta e de bine pentru site, dar e greu de citit de un programator. Pentru a-l face mai frumos, foloseste un "code beautifier" care formateaza codul si astfel devine mai usor de vizualizat pentru un programator.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
multumesc pentru raspunsuri
Ai dreptate mai ales daca ai un website care foloseste foarte mult javascript/jquery e bine sa ai totul "comprimat" ca sa ai o viteza de incarcare mai mare. De exemplu daca am de facut modificari pe un website existent si codul este comprimat am pe calculator versiunea normala, fac ajustarile necesare apoi comprimez codul si il pun pe server.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)