26th January 2022, 21:41
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Maffw
Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1. Cum pot face sa ma duc catre mai multe cuvinte cheie? Este ok sa continui sa fac pagini cu produse reprezentative pentru acele cuvinte cheie? Spre exemplu: pagina pentru "pat lemn masiv 160x200" in care sa includ doar paturile respective si tot asa.
3. Ce alte sfaturi aveti pentru a creste comenzile?
1. Da, personal asta as face. M-as orienta catre long tailuri de acest tip. Poti adauga taguri related la produse, le poti adauga continut calitativ si indexa. Organizeaza pagina tagului incat sa fie cat mai estetica, asemenei unei pagini/articol blog cu recomandari. Spre deosebire de o pagina sau articol, tagul nu necesita actualizare daca un produs este scos din oferta.
3. Din experienta mea cu ecomert cu mobilier (dar lowcost), as recomanda:
- implementarea unui sistem de tip 'Upsells+cross-selling' incat atunci cand un client comanda un 'pat lemn masiv 160x200' sa-i recomanzi si o saltea compatibila, pe dimensiunea 160x200. Ai spus ca utilizezi woocommerce, gasesti default dar ceva basic. Daca vrei ceva mai 'insistent' trebuie sa incerc cateva pluginuri.
- google merchant + google ads pt shopping
- inscriere in marketplaceuri
- as realiza sugestii pt amenajari interioare, asemeni tag-urilor catre produse din pozele de pe fb/ig (Vezi atasamentul). In acest mod ai sanse mai mari ca un client sa cumpere mobilierul pentru toata camera. Am observat ca pe unul din magazine ai blog, incearca sa il dezvolti.
Screenshot 2022-01-26 202914.jpg
Update: Anual, incepand cu a doua jumatate a lunii ianuarie si pana prin martie, vanzarile sunt slabe in aceasta nisa, sunt slabe chiar si pentru mobilier lowcost. Februarie este cea mai slaba luna din an.
Ultima modificare făcută de Clax; 26th January 2022 la 21:46.
27th January 2022, 17:41
3 out of 3 members found this post helpful.
"Right click is disabled" ... eu când văd asta, ies. Cine vrea să-ți ia conținutul, o face și fără right-click, dar pentru user-ul obișnuit e enervant. Dacă vreau info suplimentare, pot selecta textul right-click și imediat sunt pe wikipedia sau altundeva. Scoate prostia asta!
Ultima modificare făcută de Floki; 27th January 2022 la 18:01.