Salutare,
Am doua magazine online bazate pe mobila din lemn si am ajuns intr-un punct in care nu mai creste, ba chiar in ultima vreme scade (din cate mi-au zis niste baieti de la Agency Analytics, in perioada asta algoritmul de la Google e volatil)
Site-urile sunt pe wordpress si am facut urmatoarele: am scris titlu si alt tag la poze, am scris descrierile meta, continut si titluri pentru toate produsele(in jur de 600 pe fiecare), pentru categorii si am inceput sa fac si pagini cu continut (produse, poze si link-uri interne). Ceea ce intradevar nu am facut sunt link-urile externe, care lipsesc complet si asta este urmatorul pas pe care il voi face pentru articole de pe blog si sa vad cam cum as putea pune si niste link-uri externe si pentru produse.
Site-ul are reclame zilnic pe facebook si google, insa un maxim de comenzi as zice ca sunt undeva la 20 pe luna, ceea ce este relativ putin. Magazinul este de mai putin de 1 an(in aprilie face 1 an de cand s-a lansat).
Articole am publicat si pe comunicatedepresa, si pe gsp, si pe ghidul, plus altele... am ajuns la un domain rating de 11 in mai putin de 1 an.
Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1. Cum pot face sa ma duc catre mai multe cuvinte cheie? Este ok sa continui sa fac pagini cu produse reprezentative pentru acele cuvinte cheie? Spre exemplu: pagina pentru "pat lemn masiv 160x200" in care sa includ doar paturile respective si tot asa.
2. Catre ce site-uri as putea pune link-uri ca sa fie de incredere si sa ajute la seo?
3. Ce alte sfaturi aveti pentru a creste comenzile?
Nu stiu daca e ok sa las link catre site-uri, insa sanatatea site-ului pe partea de seo arata ca este ok.
Multumesc

Răspunde cu citat