Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Scorul spam

DanutzSRL este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th February 2021
    Vârstă
    37
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit Scorul spam

Cu siguranță sunt pe site persoane mult mai pricepute decât mine care m-ar putea ajuta. În 2020, luna decembrie am lansat un site cu știri culturale, domeniu .ro, site-ul a avut recent probleme, nu am putut prelungi valabilitatea domeniului, am fost nevoit să trec pe .eu. Conținutul a fost în integralitate exportat pe noul domeniu, aveam scorul spam 17% în septembrie, astăzi am 22%. Am verificat cu mai multe instrumente ce baclinck-uri am pe site, sunt doar două (domenii deținute tot de mine) pe vechiul domeniu au fost mai multe (19), aveți idee de ce ar putea fi atât de ridicat scorul spam, ce aș putea face în această privință? Site-ul este acesta: https://infocultural.eu

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Parerea mea e sa nu iti bati capul cu acei metrici. Nu iti influenteaza cu nimic rankingurile. Tu fa-ti treaba cum trebuie, adauga continut de calitate si lasa deoparte metricii furnizati de anumite tooluri.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th February 2021
    Vârstă
    37
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

Revin la acest subiect. Am încercat să cumpăr advertoriale pe site-uri naționale printr-o agenție SEO, am fost refuzat pe motiv că ar fi mare scorul SPAM, deși, din ce am citit chiar pe acest forum, scorul e acceptabil, 22%. Ce instrumente recomandați pentru a verifica toate backlinkurile (indiferent dacă e pro sau gratuit), pentru a elimina backlinkurile dubioase cu ajutorul Search Console. În directoare nu l-am adăugat niciodată, nu mai cred în așa ceva de mulți ani.

Hobart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    19th May 2009
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Posturi
    741
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de DanutzSRL Vezi Post
    Revin la acest subiect. Am încercat să cumpăr advertoriale pe site-uri naționale printr-o agenție SEO, am fost refuzat pe motiv că ar fi mare scorul SPAM, deși, din ce am citit chiar pe acest forum, scorul e acceptabil, 22%. Ce instrumente recomandați pentru a verifica toate backlinkurile (indiferent dacă e pro sau gratuit), pentru a elimina backlinkurile dubioase cu ajutorul Search Console. În directoare nu l-am adăugat niciodată, nu mai cred în așa ceva de mulți ani.
    Renunta la agentia SEO ! din doua motive:
    1. Daca ar sti despre ce e vorba te-ar putea ajuta. Asta este rolul lor, de profesionisti
    2. Robert spune clar ca nu conteaza
    Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.330
    Putere Rep
    38

Implicit

Mie imi da cu virgula total ce ai zis mai sus, intamplator as putea sa zic ca am o agentie, dar nu m-am gandit niciodata sa refuz un client pe baza aptului ca are un site cu nu stiu ce indicator nu stiu de care..... motivele ar putea fi de pret, de faptul ca nu reusim sa comunicam unul cu altul, gen vrea sa-i cresca cu 40 % vanzarile pana la final de saptamana sau alte cerinte care sunt imposibil de realizat.... si mai sunt pe aici cel putin 10 insi cu agentii si nu cred ca vreunul dintre ei te-ar refuza din cauza asta.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th February 2021
    Vârstă
    37
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

Este o agenție cu sediul în județul Cluj, nu are importanță numele. Au refuzat pe principiul că dacă site-ul meu are un scor mare de spam, atunci și clasamentul lor ar avea de suferit. Am apelat recent la altă agenție din Bucureşti, am cumpărat de la ei Advertorial pe un site generalist de știri, nu i-a interesat deloc acest lucru, legat de scorul spam, dar sunt se pare și firme care iau în considerare acest aspect.

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.330
    Putere Rep
    38

Implicit

Va spun eu cum sta treaba, eu scriu pentru cititorii mei, in rest cine vrea sa cumpere cumpere cine nu drum bun si la revedere. Daca ai cititori si comunitate cu siguranta vei avea si solutii de monetizare.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th February 2009, 14:21
  2. Am primit un e-mail spam... dar nu e numai email spam!
    De thefan în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 13th September 2008, 23:15
  3. EMAIL SPAM Comunicate 1001 - 1001net.ro E-MAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th April 2008, 11:06
  4. E-MAIL SPAM: Demcod-Soft EMAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 1st April 2007, 00:58
  5. E-MAIL SPAM: adrese-utile.ro EMAIL SPAM