Site-ul e dragut, simplu, curat, intr-adevar se incarca greu uneori.
Ce nu-mi place, faptul ca nu ai imaginile reprezentative standardizate, se pierd alinierile, arata urat.
Intr-unul dintre site-uri, ce rost are sliderul ala cu imagini kiolometrice daca nu au niciun link pe ele?
Mai sunt si unele chestii netraduse, cu toate ca oricine stie ce e aia "show more", "show less", "price", "item", "shopping bag", "checkout" si ce-o mai fi pe-acolo...
Textul aliniat la mijloc da si ala nasol daca se intinde pe mai multe randuri...
Ideea de structurare pe colectii este interesanta, mai ales la colectiile mari.
Eu sunt adeptul sistemul clasic, cu filtre pe categorii, subcategorii si caracteristici, dar nu stiu cum se preteaza pentru un continut asa subtirel. La site-urile mari iti faci o baza de date si apoi totul devine mai simplu. Nu mai faci o categorie dulapuri cu oglinda, sau cu 5 rafturi, sau cu stiu eu ce s-ar mai cauta, doar adaugi parametrul respectiv si pui filtru pe el. E altceva cand omul poate sa faca o filtare a produselor, dupa culoare, numar de usi sau dupa dimensiuni, etc, ajunge mai repede la ce cauta.
Scopul pentru care aduci tu oameni in site nu este sa faci vizualizari de pagina, nu esti site de stiri, ci sa vinzi. E important ce face omul dupa ce a ajuns la tine in site, mai ales daca nu a ajuns pe pagina produsului.
Rankezi bine cu categoriile, dar daca omul vrea sa vada doar produsele cu o anumita caracteristica, ori nu are cum, ori trebuie sa descopere ca tu le ai dar sunt pitite pe undeva prin vreun meniu...
Spre exemplu, ce face cine ajunge chiar pe pagina magazinului? Ii afiseaza 431 de produse fara nicio posibilitate de a le filta, nici macar pe categorii. Bine ca n-ar prea avea cum sa ajunga cineva acolo, nici nu prea e optimizata pagina aia.