Vezi Rezultate Sondaj: Care din firme e mai relevanta pentru aceasta cautare?

Alegători
10. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • emgos.autosite.ro

0 0%
  • optimizare-site.com

2 20,00%
  • itbox.ro

0 0%
  • ksd.ro

4 40,00%
  • optimizari.com

0 0%
  • eoptimizare.com

0 0%
  • web-design.zspotmedia.ro

0 0%
  • way2web.ro

0 0%
  • softacid.net

1 10,00%
  • uragan.ro

0 0%
  • optimizari.ro

0 0%
  • promovareweb.ro

0 0%
  • optimizareweb.info

0 0%
  • optimizare-web.ro

1 10,00%
  • optimizare.info

2 20,00%
Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 32

Subiect: Relavanta servicii SEO la anumite cautari specifice

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    50
    Posturi
    369
    Putere Rep
    38

Implicit

Si eu consider ca "optimizare site" e o cautare lipsita de relevanta, cel putin in acest moment. KSD a fost si pe pozitiile 4-5 dupa cautarea asta si nu-mi aduc aminte sa fi produs vreo cerere de oferta, ceva. Pe pagina de portofoliu sunt afisate rezultatele alea doar asa, ca sa se vada ca facem si asta. Momentan nu cred ca exista vreun cuvant-cheie profitabil care sa defineasca serviciul de SEO, pentru ca mintea publicului nu e coapta inca. Acum de pilda lucram la un magazin virtual al carui viitor proprietar a venit la noi special fiindca a auzit ca stim sa optimizam, dar nu stia sa se exprime sau sa ceara coerent acest serviciu... habar n-avea ca se numeste "optimizare", stia doar ca vrea "sa fie pe prima pagina". Nici macar nu era constient ca vrea sa fie pe prima pagina "in Google".
    Lucian

Iskander este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    749
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Adam Vezi Post
    too_night, am fost #1 pentru "webdesign" si "web design" acum ceva vreme, aveam zeci si uneori sute de vizitatori zilnic. Rezultat: nici o comanda online (desi textul era extrem de convingator si cu un portofoliu bogat) dar au aparut multe clone ca ciupercile dupa ploaie, si acum cand caut fraze din site-ul propriu la care am pierdut cateva nopti concepandu-le tot mai dau de 5-6 site-uri ciorditoare. Am schimbat cuvintele cheie, vizitatorii au scazut la sub 50 pe zi dar din astia tot se aleg 4-5 comenzi online pe luna.

Cautatorii de "web design" sunt 99.9% "wanna be uebdizainăr" la fel cum cei pentru "optimizare site" sunt 99.99% "wanna be seo", multi de pe forumuri ca asta.
    corect! ai pus punctul pe i.

ce roman care are un site si vrea servicii seo va cauta optimizare site, optimizare web, optimizare google?

cat despre web design de acord, dar nu-mi imaginez cum ar cauta un client care vrea un design pt site.. design site, facere site? ne poti da niste exemple ca sunt curios
    Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!

Ciprian Sorlea este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Cluj Napoca, Romania
    Vârstă
    44
    Posturi
    885
    Putere Rep
    40

Implicit

Eu am avut cereri de oferta si chiar clienti care m-au gasit pe google... chiar dupa optimizare web. Prin urmare cautarea nu e chiar lipsita de relevanta.... insa consider ca e un moft.

Cu alte cuvinte, cum poti pretinde ca faci optimizare daca nu rankezi macar pentru un keyphrase tematic?
    Scriem pe blog despre Optimizare site-uri.
    Avem pentru voi peste 20 de Unelte SEO.

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Iskander Vezi Post
    corect! ai pus punctul pe i.
    ce roman care are un site si vrea servicii seo va cauta optimizare site, optimizare web, optimizare google?
    ..........
    Iskander, vezi gresit "punctul ala pe i" ala refer. la ""quote"-ul dat de tine: am vb.concret despre 'web design' referitor la cei care vor web design (am dat si exemplificare de search), nu referitor la optimizare; m-am legat strict de exemplul lui @adam care spunea ca nu intelege nici key-phrase-ul respectiv...

@Adam, e adevarat ca vb.teoretic referitor la "web design";n-am experienta cu site pe asa ceva si tind sa te cred ca ai avut zeci/sute de hituri pe 'web design'/zi dar clientii ti-au venit din alte cautari; da-mi voie totusi sa ma intreb de unde vin clientii care vor 'web design' si totusi nu vine nici unul din search-ul asta, de unde vin clientii care vor 'consultanta iso' (aici vb.si putin din experienta) daca nu din cautarea asta, de unde vin clientii care vor sa-si faca o firma daca sigur nu vin din "infiintari firme" samd....
    Poate pare exagerat ce ai zis, dar sunt convins ca poti sa exemplifici cu keys-urile de unde-ti veneau cei 5 clienti/luna...

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    749
    Putere Rep
    39

Implicit

too_night, am dat quote la postul lui adam, lui ma adresam.. nu tie

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu cont. al cui a fost postul la care ai dat quote, ti-am zis doar ca le vezi anapoda; era vorba de 'web design' referitor la 'web design' nu la 'optimizare site'.
    E vorba de putina logica; sau poa'de ceva bere, in cazul de fata.
    lui ma adresam.. nu tie
    Din moment ce ai postat pe forum, lasa aberatiile astea. Sau poti vorbi cu omul pe mail/la telefon.
    Hai noroc!

Adam este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th August 2006
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de too_night Vezi Post
    da-mi voie totusi sa ma intreb de unde vin clientii care vor 'web design' si totusi nu vine nici unul din search-ul asta, de unde vin clientii care vor 'consultanta iso' (aici vb.si putin din experienta) daca nu din cautarea asta, de unde vin clientii care vor sa-si faca o firma daca sigur nu vin din "infiintari firme" samd....
    Poate pare exagerat ce ai zis, dar sunt convins ca poti sa exemplifici cu keys-urile de unde-ti veneau cei 5 clienti/luna...
    Cu 'consultanta iso' , 'infiintari firme', etc, nu stiu, nu am experienta. Exemplele de care vorbeam sunt mai sus. Sincer, tu chiar te astepti sa-ti dau pe tava reteta "momelii" mele? Am spus ce aveam de spus, cine a citit si a inteles poate sa evite un drum inutil spre locul #1 pentru "web design". Depinde de el ce alt drum isi alege, eu nu am de gand sa-mi fac concurenti gratis.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Felicitari pt.teorie, atunci, cat si pt. "reteta momelii tale"; sunt convins ca esti as in domeniu
    Bafta in cont.; am inteles ce era de inteles.

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    749
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de too_night Vezi Post
    Nu cont. al cui a fost postul la care ai dat quote, ti-am zis doar ca le vezi anapoda; era vorba de 'web design' referitor la 'web design' nu la 'optimizare site'.
    E vorba de putina logica; sau poa'de ceva bere, in cazul de fata.

Din moment ce ai postat pe forum, lasa aberatiile astea. Sau poti vorbi cu omul pe mail/la telefon.
    Hai noroc!
    mai noapte, cred ca ai luat-o putin pe aratura. eu in postul meu m-am referit la optimizare site cand am zis de punctul pe i. despre "web design" mi-am exprimat indoiala si curiozitatea (ia m citeste o data ce am scris). si nu e vb de web design, e vb de servicii seo in acest topic... Adam a facut o analogie cu cautarea web design, atata tot.

te sfatuiesc sa-ti scoti din vocabular cuvantul aberatie.

in fine, nu-mi mai pierd timpul. whatever

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

DPDV al unui cunoscator de SEO, cautarea nu are relevante.
    Dar putini stiu ce e Seo si cu ce se mananca. E deajuns sa auda "inscriere Google sau Yahoo" sau "adaugare Google", "optimizare Google"...si el o sa caute asa. Fara o logica..pentru ca nu detine cunostinte SEO.

Unii incerca sa profite de frazele astea, ceea ce face intr-un fel o educatie gresita pentru un vizitator. Dar asta e afacerea..
    Cuvintele respective nu au logica: nu il optimizezi pe Google, ci un site web pentru Google, etc.

Pacat ca discutia a deviat. Eram curios de parerea voastra legat de unele firme ce ofera servicii SEO.

Dar evident ca nu se poate vorbi fara a devia de la subiect.

Felicitari domnilor.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. optimizare site pentru anumite cuvinte cheie.
    De fabby în forumul Google
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 17th September 2009, 00:33
  2. cum vad nu de cautari pe anumite cuvinte?
    De Cipiot în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 16th November 2008, 20:43
  3. Am "disparut" pentru anumite cautari
    De Federals în forumul Google
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 21st September 2008, 19:07
  4. Nu apar anumite reclame
    De Netul în forumul Adsense
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 25th August 2008, 02:21
  5. Link-urile De Sub Anumite Site-uri
    De bobu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 22nd December 2005, 16:47

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •