Sunt complet de acord cu tine, lovelife !
Sunt complet de acord cu tine, lovelife !
pe bune ca esti tu autorul?Copyright © 2011 IT & PC.
Theme design & development by Vlad Butnaru.
Back to Top
Periodic - A Premium WordPress Magazine Theme Preview - ThemeForest
O fi niște secrete la această conferință! Pentru cei care nu vor să se lege la cap cu ea, au șanse să vadă ce s-a împărțit la conferință? Eu sunt curios, dar pentru a mă satisface nu mă bag unde nu am nevoie acum!
lovelife, bun am înțeles opinia ta, totuși ar merita făcută o conferință în legătură cu monetizarea, dar despre ce?
scriu pe blogul lui Jorjette.
Nu-l mai bagati in seama, e doar un pustiulica care spameaza pe forumuri si se da ba "project manager" pe fun forum, ba "director financiar" pe alt forum.
Si-a tras pustiulica o tema cu plata de pe net, si-a pus in footer ca e realizata de el si acum asteapta doritori ca sa ii scrie articole pe site.Theme design & development by Vlad Butnaru.
Cat de penibil sa vii sa spui ca organizezi conferinte legate de IT si pe forumuri sa spamezi si sa pui intrebari de genul:
Cum s fac SEO ? - Forumul SoftpediaFac un apel la experții din această arie de cunoaștere.
Echipa IT & PC nu are astfel de experimentați în domeniu.
Cum am putea să facem să apară în primele rezultate în Google ?
Vad ca a sters de pe maretul sau blog pagina de concurs unde oferea ca premii nici mai mult, nici mai putin de....wait.....wait for it...: 20 de iPod-uri Touch 3G
Pustiul asta nu are altceva de facut decat sa ne amuze pe noi?!
Eu zic sa iei mai intai bac-ul si apoi mai vorbim, da? Hai fuguta acum la invatat!
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)