Eu stiu ca alt si title sunt factori seo importante, dar intrebare mea era daca este considerat text sau cod cand se calculeaza procentul text/cod
Eu stiu ca alt si title sunt factori seo importante, dar intrebare mea era daca este considerat text sau cod cand se calculeaza procentul text/cod
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
lovelife, de la cine astepti un raspuns? Crezi ca stie cineva raspunsul la intrebarea asta in afara de google? Nu putem decat sa speculam, de aici si diferenta intre zecile de tooluri care calculeaza text/html ratio. Unele iau in considerare si meta tags, alte nu, unele calculeaza si Alt-urile si Title-urile, alte nu, etc. SEO nu e o stiinta exacta...
Eu testez asa: deschid cache-ul google al unui site, dau pe "versiune numai text" si ce observ? Textele din alt apar, cele din title nu.
Ultima modificare făcută de -Rares-; 10th December 2010 la 12:09.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Cer si eu pareri, asa imi mai vin si mie idei
Nu cred ca are vreo influienta SEO, asa ca eu v-as recomanda sa nu va stresati prea mult in privinta asta. Totusi e bine sa ai cat mai putin cod, pentru ca se incarca pagina mai repede si asta ajuta din multe puncte de vedere.
Dupa noile modificari pagina incarcata mai repede > ranking mai bun, nu? (bine, incluzand viteza hostului)
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Nu stiu daca influenteaza asa de mult viteza de incarcare, pentru ca diferenta de marime a paginii prin reducere cod este mica 3-4K, un cod ingrijit poate afecta modul cum proceseaza browserul codul. Inca nu am facut modificarile, vreau sa le fac.
Predomina sfaturile pe internet ca procentul sa fie peste 20-25%, iar daca e sub 10-12 % e o mare problema (aici am auzit oameni care au spus ca au vazut efecte negative daca era asa de mic)
. Inca nu am gasit multe pareri concludente despre procentul de peste 20%
Hopa... cine a zis ca pagina incarcata mai repede = ranking mai bun? Ma refer la rezultate concrete, experimente, etc, nu bullshit din gura lui Matt Cutts. Chiar crede cineva in asa ceva?
Tot prin acest experiment facut de mine am urmarit si viteza de incarcare a paginii. Am activat gzip, am setat cache-uri pt imagini, css si paginile html, si am comprimat toate imaginile de pe site. Paginile se incarca acum cam de 3 ori mai repede.
Efectul, dupa cum am mai scris, am picat 1 pozitie pt keywordul principal, iar pentru restul keywordurilor sau long tail nu am observat niciun efect in sus sau in jos si au trecut deja 2 saptamani.
Nu ma intelegeti gresit, sunt pentru o viteaza de incarcare mai buna cu tot ce inseamna asta (text/code ratio mai mare, comprimari, cache-uri, etc), doar ca din ce am testat pe pielea mea acestea nu par sa aiba vreun efect in Ranking.
Ultima modificare făcută de -Rares-; 10th December 2010 la 14:52.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
lovelife, asa o fi, poate nu e relevanta. Intrebarea mea e: avem ceva relevant in legatura cu asta? E cineva care poate afirma cu mana pe inima ca a micsorat viteza de incarcare sau text/code ratio si siteul a luat-o in sus? Nu prea cred... Eu unul nu mai cred de mult in afirmatiile lui Matt Cutts.
S-apoi una e sa-ti doresti un motor de cautare perfect care sa tina cont de viteza de incarcare, de text/code ratio, etc, etc si alta e sa-l ai si sa si functioneze asa cu iti doresti.
Ultima modificare făcută de -Rares-; 10th December 2010 la 15:15.
Eu am facut multe teste cu viteza de incarcare a paginii si de fiecare data cand am marit semnificativ viteza am crescut in SERP.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)