Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 13 din 13

Subiect: intrebare pagini expirate

autosos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    2nd June 2006
    Locaţie
    cluj-napoca
    Vârstă
    52
    Posturi
    182
    Putere Rep
    35

Implicit

multumesc la toti cei care au raspuns. raspunsurile voastre m-au ajutat sa-mi clarific mai bine in minte ideea si pasii pe care sa-i aplic.
    firma care face site-ul mi-a oferit si o alta varianta, in sensul in care , pe aceeasi pagina pe care sant anunturile , la fiecare din ele sa apara in aceeasi pagina ( dar in chenarul rezervat anuntului respectiv ) si restul detaliilor referitoare la anunt. ( printr-un click pe butonul de detalii ). in acest fel nu se mai creeaza o pagina separata pt fiecare anunt.
    daca se sterge sau expira anuntul , acesta pur si simplu dispare ...... el fiind inlocuit in lista mare de anunturi cu un alt anunt. deoarece nu sa creeat o pagina noua cu fiecare anunt in parte , atunci nici nea gogule nu o sa genereze 404 , pentru ca nu are la ce. anuntul respectiv a disparut dar se schimba continutul la pagina.
    totusi am zis ca nu strica sa pastrez undeva si anunturile vechi. si chestia asta am solutionat-o prin generarea unei noi pagini ( din cea de detalii ), care cuprind in plus datele de contact ale ofertantului. la cele valabile aceste date vor aparea, iar la cele expirate nu vor fi afisate si va apare un water-mark cu text : anunt expirat.
    pagina generata care cuprinde datele de contact o sa ramana dupa ce expira ca si balast ( cum zicea cineva ) ( desigur fara date de contact ), dar nu va fii afisata decat daca cineva va fii interesat sa vada .... sa zicem un anunt mai vechi ca sa faca o comparatie intre preturile de acum 1 an sau 2 ( 3,4, etc ) pt un anumit model sau marca.

autosos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    2nd June 2006
    Locaţie
    cluj-napoca
    Vârstă
    52
    Posturi
    182
    Putere Rep
    35

Implicit

revin cu o noua intrebare, deoarece intre timp s-a facut URL rewrite la site. un exemplu in acest sens este pagina de date tehnice motociclete care acum apare in browser in forma finala ( dorita de mine ). aceasta noua forma o sa fie indexata de google si e forma care va ramane. dar problema e alta acum : inainte de URL rewrite aceasta pagina a fost indexata de google in forma : veveve.motociclete-romania.ro/Date tehnice,4.html . in acest moment la cautarea http://www.google.com/search?hl=ro&q...C4%83utare&lr= apare pagina veche in rezultate. dar ce o sa se intample dupa ce o sa se indexeze cea noua ?
    daca ar aparea cea noua in rezultate , ar fii super o.k din pct meu de vedere.
    dar daca continua sa apara cea veche ?
    dar daca o sa apara amandoua ?
    sau ...., ma mai gandesc la o chestie si mai aiurea. daca apar amandoua in index la google si zice ca is duplicate content ?!?
    pentru ca e de fapt acelasi continut . doar afisat altfel in browser.
    chestia nasoala e ca s-au indexat cca 90 de pagini din acest / date tehnice in forma veche.
    acuma eu m-am gandit la 2 solutii :
    1. sa le pun la toate paginile vechi indexate un 301 permanent redirect
    2. sa le trimit manual la google cu solicitarea de scoatere din index.
    (dar la chestia asta , am citit ca e doar temporara . timp de 90 de zile dupa care o sa le caute si probabil o sa le indexexe din nou.)
    sau alta solutie daca aveti, va rog frumos

raducutzzu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    3rd September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    111
    Putere Rep
    32

Implicit

1. Da, faci redirect 301 de pe vechiul link catre cel nou. Astfel, vechiul link dispare nu mai este indexat de catre Google si (o parte din) "valoarea" (link-uri, PR etc) lui se transfera noului link.
    2. Pentru a fi scoase din index nu e suficienta completarea acelui formular. Concret, daca nu indeplinesti si celelalte conditii, e fix apa de ploaie si cererea o sa fie respinsa (din experienta).
    Ultima modificare făcută de raducutzzu; 11th August 2009 la 22:03. Motiv: quote inutil
    Scriu si citesc curiozitati si ascult Michael Jackson.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. LE cu pagini PR3 si 4
    De slobodan în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 3rd December 2010, 01:58
  2. Domenii expirate dar care nu sunt sterse ...
    De StarNET în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 25th June 2010, 19:37
  3. Pagini focusate pe o tema sau pagini pentru fiecare subtema ?
    De Nichita în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 21st January 2010, 00:21
  4. Pagini "in constructie" sau pagini direct finalizate
    De Nichita în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 9th June 2009, 10:57
  5. Domenii .ro expirate
    De Seinfeld în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 14th April 2008, 20:53

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •