multumesc la toti cei care au raspuns. raspunsurile voastre m-au ajutat sa-mi clarific mai bine in minte ideea si pasii pe care sa-i aplic.
firma care face site-ul mi-a oferit si o alta varianta, in sensul in care , pe aceeasi pagina pe care sant anunturile , la fiecare din ele sa apara in aceeasi pagina ( dar in chenarul rezervat anuntului respectiv ) si restul detaliilor referitoare la anunt. ( printr-un click pe butonul de detalii ). in acest fel nu se mai creeaza o pagina separata pt fiecare anunt.
daca se sterge sau expira anuntul , acesta pur si simplu dispare ...... el fiind inlocuit in lista mare de anunturi cu un alt anunt. deoarece nu sa creeat o pagina noua cu fiecare anunt in parte , atunci nici nea gogule nu o sa genereze 404 , pentru ca nu are la ce. anuntul respectiv a disparut dar se schimba continutul la pagina.
totusi am zis ca nu strica sa pastrez undeva si anunturile vechi. si chestia asta am solutionat-o prin generarea unei noi pagini ( din cea de detalii ), care cuprind in plus datele de contact ale ofertantului. la cele valabile aceste date vor aparea, iar la cele expirate nu vor fi afisate si va apare un water-mark cu text : anunt expirat.
pagina generata care cuprinde datele de contact o sa ramana dupa ce expira ca si balast ( cum zicea cineva ) ( desigur fara date de contact ), dar nu va fii afisata decat daca cineva va fii interesat sa vada .... sa zicem un anunt mai vechi ca sa faca o comparatie intre preturile de acum 1 an sau 2 ( 3,4, etc ) pt un anumit model sau marca.