Salut. Lucrez la un site nou. Folosesc Wordpress ca si CMS. Am modificat un pic tema astfel incat posturile sunt toate de nivelul 1, fara categorii.
Intrebarea mea se adreseaza celor care au pus in practica si nu doar celor ce banuiesc un anumit lucru.
Sunt interesat de focusarea pe anumite sub-teme dintr-o tema mai mare.
Un exemplu: Dacia Logan. Eu as dori sa focusez posturile astfel incat din aceasta tema sa obtin mai multe subteme, mai scurte, dar focusate exact pe micro subiecte: Dacia Logan Laureate, Dacia Logan MCV, Dacia Logan Pick-Up etc. Fiecare dintre aceste sub-teme are un potential destul de ridicat in nisa despre care vorbesc si nu as dori sa aglomerez X posibilitati intr-o singura pagina.
Am de ales intre:
site.com/dacia-logan.html - in care ca integrez toate modelele
si
site.com/dacia-logan-laureate.html -post mai scurt, focusat strict pe modelul respectiv
site.com/dacia-logan-mcv.html -post mai scurt, focusat strict pe modelul respectiv
site.com/dacia-logan-pick-up.html -post mai scurt, focusat strict pe modelul respectiv
E posibil sa fiu vazut ca spammer daca folosesc o astfel de structura? Ati folosit asemenea modele? Cu ce rezultate ?