Exista pe undeva o lista cu domeniile .ro expirate? Sau e metoda de a afla ce domenii romanesti sunt expirate?
Exista pe undeva o lista cu domeniile .ro expirate? Sau e metoda de a afla ce domenii romanesti sunt expirate?
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Domeniile ro sunt acordate deocamdata pe viata pentru ca nu s-a introdus inca o taxa anuala , asa ca pana atunci odata acordate nu au cum sa expire !
In cazul in care sunt doar inchiriate , poti sa afli accesand whoisul de la rotl , si daca sunt inchiriate te poti adresa celor care l-au inchiriat !
Doar nu postam asa sa ma aflu in treaba daca nu existau.
Spre exemplu "cumperi" un domeniu prin vodafone si dupa cateva luni renunti sa mai platesti taxa lunara. Peste o perioada (3 sau 6 luni ) poate fi reinregistrat de oricine.![]()
Si Romtelecom inchirieaza doemniile !
Trebuie sa te adresezi acestor companii care inchirieaza domeniile si sa te abonezi la un newsletter care sa te anunte atunci cand un domeniu este disponibil !
Eu intrebam in speranta ca are cineva informatii mai concrete.
Nu solutii de astea fanteziste : "suna la romtelecom poate iti spun ei la ce domenii nu a mai platit lumea taxa".
Spre exemplu pentru domeniile internationale exista diverse locuri undeva poti cauta domenii expirate in functie de anumite criterii si eram curios daca exista asa ceva si pentru domeniile .ro
Se poate afla daca cineva face un script de interogare a bazelor de date RNC si filtreaza pe cele care au expiry stabilit in WHOIS record...
Nu stiu pe cat e posibil asa ceva....
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
Teoretic se poate dar cat timp crezi ca vei avea scriptul functional , fara a fi banat de catre cei de la rnc ( sa nu crezi ca ei nu-si vor da seama ca incerci sa le furi informatii din baza de date - exact asa se numeste aceasta "chestie" ). Poti da o scanare si nici aia nu cred ca vei reusi sa o duci la capat , in plus , scriptul trebuie rulat periodic ( mai ales daca se trece la versiunea de plata anuala a domeniilor ) .Ar putea merge doar cu acordul rnc-ului .
Exista o lista cu domenii suspendate la RNC
Poti fi anuntat , asa cum am mai spus , despre disponibilitatea unui domeniu ro !
M-am interesat pentru tine si daca intri aici , poti sa afli cand un domeniu ro va fi disponibil pentru reinregistrare, daca introduci numele si adresa ta de e-mail .
Sa nu uiti sa-ti dai acordul sa fi contactat prin selectarea casutei de confirmare!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)