Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: intrebare bouncerate

Lupanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    16th January 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    632
    Putere Rep
    32

Implicit intrebare bouncerate

salut am si eu o mica intrebare legata de bouncerate. imi poate influenta in vreun fel pozitia in serps daca acum 1 saptamana de exemplu sa zicem ca aveam 20-30% BR si acuma am undeva pe la 80% ? astept raspuns multumesc.

si cam ce alt rau mi-ar putea face acest bounce rate mare ?
    Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania

attempt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th February 2007
    Locaţie
    Satu Mare
    Vârstă
    43
    Posturi
    490
    Putere Rep
    35

Implicit

Tehnic, google ar detecta bounce rateul prin faptul ca utilizatorul da back in browser si se reintoarce la cautarea precedenta. Google ar putea intelege de aici ca vizitatorul nu a considerat interesant rezultatul.

Daca foloseste aceasta statistica pentru pozitionare nu am nici o sursa sigura dar am o premonitie ca da.

raducutzzu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    3rd September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    111
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de attempt Vezi Post
    Tehnic, google ar detecta bounce rateul prin faptul ca utilizatorul da back in browser si se reintoarce la cautarea precedenta. Google ar putea intelege de aici ca vizitatorul nu a considerat interesant rezultatul.

Daca foloseste aceasta statistica pentru pozitionare nu am nici o sursa sigura dar am o premonitie ca da.
    Impartasesc acelasi punct de vedere cu tine. Bounce rate-ul cred ca este un indice foarte important al calitatii unui site si, implicit, al relevantei acelui rezultat intors de Google pentru o cautare. Nu vad niciun motiv pentru care Google nu ar folosi (si acest) parametru in stabilirea ordinii in serps.

Nu cred insa ca, daca il ia intr-adevar in considerare, Google trateaza bounce rate-ul in modul simplist in care o facem noi.
    Scriu si citesc curiozitati si ascult Michael Jackson.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de raducutzzu Vezi Post

Nu cred insa ca, daca il ia intr-adevar in considerare, Google trateaza bounce rate-ul in modul simplist in care o facem noi.
    De ce nu? Poate solutia simpla e cea potrivita. Viata nu e chiar atat de complciata, Google de ce ar complica-o ?

Lucian00 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Posturi
    248
    Putere Rep
    32

Implicit

Tind sa cred si eu ca BR influenteaza intr-un fel sau altul , acesta fiind un feedback al utilizatorului.
    Just me!

voidcode este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    12th October 2007
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    49
    Posturi
    321
    Putere Rep
    32

Implicit

va spun o chestie din proprie experienta.

am un site pe care trimit trafic related si are bounce rate mic cam de 11% pana la 19% si google tot nu a clasat siteul si e undeva prin coada la cautarea pe care o fost optimizat, adevarul e ca nu s-a muncit la optimizare deloc, dar totusi ar fi trebuit doar din programare sa ia pagina 3-4 ...

sunt convins ca google ia in calcul si BR dar nu are cum sa isi dea seama decat daca surferii dau back, insa acestia is foarte putini care dau back..., majoritatea incarca din nou sau incearca o cale prin care sa urmeze un alt linlk
    Aici gasesti cele mai tari Jocuri cu masini si mai poti juca alte Jocuri Gratis

Cristina Andrei este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    11th April 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    44
    Posturi
    337
    Putere Rep
    36

Implicit

@voidcode: Un site neoptimizat nu prea are cum sa obtina pozitii bune in SERPs (search engine results pages), chiar daca are bounce rate mic. Pozitiile si le obtine prin folosirea de cuvinte-cheie in locurile... cheie.

Cred ca citisem la un moment dat pe SEOmoz cum ca bounce rate n-ar fi un factor direct de influentare a pozitiilor in SERPs, insa nu e nimic batut in cuie. Pana la urma, bounce rate reprezinta masura in care vizitatorii sunt multumiti de site-ul tau, iar daca rata de parasire a acestuia este prea mare, ar trebui scazuta, indiferent daca "vede" Google sau nu.

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    45
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

bounce rate nu are lagatura cu SERPS

raducutzzu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    3rd September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    111
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    De ce nu? Poate solutia simpla e cea potrivita. Viata nu e chiar atat de complciata, Google de ce ar complica-o ?
    Ma refeream la faptul ca, daca chiar este luat in considerare bounce-ul, abordarea nu este de tipul "asta are 40% bounce, asta are 35%, il coboram pe primul si il urcam pe al doilea".
    Scriu si citesc curiozitati si ascult Michael Jackson.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Gin Vezi Post
    bounce rate nu are lagatura cu SERPS
    De ce esti tu asa sigur? Ma gandeam ca de obicei afirmatiile se argumenteaza.

Dupa principiul tau pot afirma: Luna e mov ! sau Yahoo e mai tare ca Google ! etc...

SEO nu e o stiinta exacta

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Intrebare
    De Seph în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 7th July 2009, 10:22
  2. Intrebare Ip-uri
    De RoManiac în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 12th June 2009, 15:33
  3. Intrebare.
    De Radu V în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 25th May 2009, 01:28
  4. intrebare
    De cristi-net în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 20th May 2009, 22:23
  5. Am si eu o intrebare...
    De maxxone în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 27th August 2007, 20:29

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •