Din pacate am sa fiu si eu offtopic putin si am sa zic ca pe un site de stiri 99% din trafic vine pe stiri direct. E simplu.. se intampla un "eveniment" lumea incepe sa caute, se formeaza cateva expresii generale dupa care se cauta. Daca esti primul pe expresiile alea poti sa ai trafic mai mare decat pe cuvantul "stiri" dintr-o singura stire... Apoi daca ai fost printre primii inca de la inceput te pastreaza valul pe primele locuri fara sa mai faci nimic pentru ca incep sa te preia alte site-uri care in general pun link-uri catre stirea de pe site-ul tau. Dar bineintales ca aici vorbim de site-uri unde nu se pune problema de automatizare (mai ales 100%). Precizare: nu imi dau cu parerea, vorbesc in cunostinta de cauza. Am vazut spike pe o singura stire de 15.000 de unici pe zi pe un site de 400 de unici pe zi in medie
Daca revin la subiect atunci as spune ca negociez pretul in functie de concurenta de pe nisa, asa ca e foarte greu sa dau un pret orientativ. Totusi s-ar putea face un nou topic in care sa se propuna o nisa si niste cuvinte cheie (fara exagerari cu nise grele, ceva mediu ca sa poata sa isi dea oricine cu parerea). Apoi sa se faca si un poll cu ce suma s-ar cere pentru top 10 si eventual ce bonus s-ar cere pentru top3.
LE: nici mie nu imi merge site-ul respectiv...

Răspunde cu citat