Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 37

Subiect: Preturi SEO

Danielu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    572
    Putere Rep
    34

Implicit

Ok, hai sa presupunem ca aveti dreptate. Atunci de ce nu este un SEO guru din asta care sa-i intreaca pe acesti giganti? Sunt destui care cred ca si-ar permite sa dea 10k sa ajungi pe 1 loc, daca este cum ziceti voi. Insa si-ar permite sa aiba un site de nivelul asta?
    Sa luam site-ul lui Haos. De ce suma Globala ( SEO + continut + desing ) ar avea nevoie sa fie pe primul loc.
    Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Pentru ca site-urile de ziare si stiri au un atuu, pe care site-ul lui haos nu l-ar avea. Sunt deja branduri promovate la televizor, sau unele chiar cu televiziuni in spate, sau ma rog, ziare scrise. Sunt sigur ca mai multi cauta pe google dupa anumite trusturi, decat dupa cuvantul simplu stiri..
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Nosfer Vezi Post

Nu e obligatoriu sa dezvaluiti suma reala, dar daca ar fi ceva apropiat cat sa vada toata lumea cam cat de valoros e SEO si cam cat se cere pe piata ar fi destul de util.

Anyway, voi ce preturi ati avea pentru aceleasi chestii?

Daca e vorba de cuvinte cheie cu dificultate low si moderated:

1.- estimez cat as castiga eu lunar din afiliat/adsense daca as construi un site si l-as optimiza pentru cuvintele respective.

-inmultesc profitul lunar cu 12 (pentru un an) timpul minim pentru care ramai in serp o data ce ai optimizat siteul corect fara sa mai faci nimic extra (cum am spus, presupunand cuvinte cheie cu dificultate scazuta sau moderata)

Inmultesc profitul anual cu un factor de 2x -4x (Cateodata si mai mult).Asta e pretul pentru clienti.

Avantaje de a lucra cu clienti

-bani cash inainte, nu mai astepti dupa programe de afiliere sau adsense (avantaj care dispare insa dupa ce atinci un anumit prag si cashflow-ul nu mai conteaza atat de mult )

-siteul are probabil ceva vechime si probabil backlinkuri, trust rank, etc...

-siteul are deja continut, nu iti mai bati capul sa il creezi tu

Avantaje de a crea propriul site afiliat

-e enervant sa iti bati capul cu clienti, mai ales daca sunt si tampiti

-avand in vedere ca tu creezi siteul, poti sa il faci de la inceput optimizat bine si cu ce continut iti trebuie tie pentru cuvintele cheie respective (spre deosebire de unele siteuri ale clientilor unde nu ai libertate)

-alegi ce domeniu vrei tu (iar pentru cuvinte cu dificultate low si moderated, prezenta keywordurilor in url e un factor important)

-evident, ramai cu siteul ca potentiala investitie. (poate fi vandut later, si chiar daca e sa cada din serp, poate fi ridicat inapoi cu usurinta)
    Citat Postat în original de Cathubodua Vezi Post
    Oferta (acceptata) unei firme specializate pt servicii SEO pe timp de un an: ~1.000 de Euro, cu audit realizat gratis (adica o reducere de 200 de Euro). Site-ul care trebuia optimizat a fost realizat tot de firma in cauza, costurile fiind separate.
    Oferta era pentru cuvintele alea din threadul asta... sau asa la modul general?
    Daca era la modul general... nu prea are importanta atata vreme cat nu stim si ce obligatii/obiective erau trecute in contract.

Citat Postat în original de tataraseni
    Nu se poate ajunge in Top10 in 1-2 luni,
    Pentru cuvintele discutate in threadul asta se poate ajunge (si lejer.)
    Ultima modificare făcută de Nic; 17th February 2009 la 02:58.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Danielu Vezi Post
    Teoretic este imposibil sa te bati cu un astfel de site cu gigantii din domeniu. Cred ca mai conteaza si site-ul destul de mult. Adica trebuie sa ai pe ce si pentru ce sa faci SEO.

Foarte corect. Nu mi se incarca siteul stiri.ws ca sa pot da o estimare. Apropo, ws nu era tld ala care se promovau prim mlm si tre sa platesti 10$ lunar la el, sau gresesc?

Citat Postat în original de Danielu Vezi Post
    Mi se pare imposibil pentru ca ai nevoie de link-uri tocmai de la concurenta ca sa ajungi pe primul loc, iar asta nu vei primi.
    Deci cred ca-ti trebuie 10-50k euro tocmai pentru a incerca sa iei niste link-uri de la respectivii. Insa nimeni nu-ti poate garanta.
    Tu glumesti nu? Ce giganti din domeniu? 50k euro? Hai sa fim seriosi.

Siteul ultimelestiri.com care e pe locul 3 pentru cautarea stiri, analiza sumara

350 de backlinkuri unice (in yahoo)
    din care
    1 backlink pr4
    1 backlink pr3
    3 backlinks pr2
    1 backlink pr 1

Restul 0 si unknown, cu peste 90% din linkuri provenind din directoare free.

Analiza sumara cu seo elite.

Crezi ca e dificil rau sa il depasesti?

siteul stiri.w5.ro locul 8 in fata "super gigantului" hotnews.ro apartine unui user de aici mariuslmm daca nu ma insel. Ia intreaba-l, a investit 50k in seo?

Ideea e ca traficul super gigantilor de acolo nu le vine dupa cautarea stiri. Si daca ai iesi printre primii dupa cautarea respectiva, nu inseamna ca ai facut mare lucru. Sunt multi alti factori de luat in considerare.
    Ultima modificare făcută de Nic; 17th February 2009 la 01:13.

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    46
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

Preturile le fac in functie de "concurenta", rezultatele le garantez (prima pagina 1-10) in functie de vechimea siteului (in medie 3-4 saptamani, exista cazuri si de 2-3 luni). Niciodata nu am facut "japca", ci am facut un pret ptr fiecare client in asa fel incat sa-si amortizeze investitia.Ofer servicii de genul acesta de 2-3 ani, recunosc am preturi mai mici, dar asa am fost recomandat de la client la clinet.

Danielu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    572
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Nic Vezi Post
    Tu glumesti nu? Ce giganti din domeniu? 50k euro? Hai sa fim seriosi.

Siteul ultimelestiri.com care e pe locul 3 pentru cautarea stiri, analiza sumara

350 de backlinkuri unice (in yahoo)
    din care
    1 backlink pr4
    1 backlink pr3
    3 backlinks pr2
    1 backlink pr 1

Restul 0 si unknown, cu peste 90% din linkuri provenind din directoare free.

Analiza sumara cu seo elite.

Crezi ca e dificil rau sa il depasesti?
    Da, recunosc m-a luat gura pe dinainte si nici nu m-am uitat cine e pe primele locuri. Ai mare dreptate in tot ce ai spus in postul anterior
    Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

@cristi - ai dreptate, sute de vizitatori ajung la mine cautand "cancan" sau "cancan.ro"
    @nic - extensia .ws undeva la baza este un sistem mlm, dar nu asta m-a interesat ci faptul ca a fost mediatizata iar celelalte extensii erau luate. siteul este hostat in america probabil de aceea ti se incarca mai greu.

In concluzie vad ca s-au creat 2 tabere: cei care cred ca poti sa te lupti cu gigantii si cei care nu cred.
    Siteul meu este automatizat 100%, eu nu ii fac nimic. Astept sa vad ce sfaturi si pareri mai apar pe Seopedia ca sa ma decid daca am sa schimb ceva la el.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    @cristi - ai dreptate, sute de vizitatori ajung la mine cautand "cancan" sau "cancan.ro"
    @nic - extensia .ws undeva la baza este un sistem mlm, dar nu asta m-a interesat ci faptul ca a fost mediatizata iar celelalte extensii erau luate. siteul este hostat in america probabil de aceea ti se incarca mai greu.

In concluzie vad ca s-au creat 2 tabere: cei care cred ca poti sa te lupti cu gigantii si cei care nu cred.
    Pai nu, poti sa te bati si sa le iei fata prin seo pe keywordul stiri, si pe inca 2-3 mai generale, dar nu o sa le iei fata la trafic doar cu atat.

Romanul in general, si nu doar el cauta brandu, si folosesc google nu sa caute, ci pt orice actiune o au pe internet. De exemplu, aveam mai demult un site de videoclipuri si alte porcarii, si aveam vizite in prostie pe cautari ca: videoclipuri youtube sau mtv videoclipuri. Deasemenea, pe site-ul de pariuri am vizite pentru cautarea Astra pariuri, care teoretic n-ar avea nicio legatura cu pariuri online.
    Vazusem un top cu cele mai populare cautare din lume, si in top 50 am gasit keyworduri ca imdb.com youtube.com facebook.com hi5.com si asa mai departe, si poate erau cel putin 30% din top 50 doar cautari dupa branduri, care de fapt ar tb sa fie vizite directe.
    Inca e destula lume care nu e familiarizata cu notiunea de browser si notiunea de motor de cautare.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Mircea Budean este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    8th January 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    262
    Putere Rep
    36

Implicit

Din pacate am sa fiu si eu offtopic putin si am sa zic ca pe un site de stiri 99% din trafic vine pe stiri direct. E simplu.. se intampla un "eveniment" lumea incepe sa caute, se formeaza cateva expresii generale dupa care se cauta. Daca esti primul pe expresiile alea poti sa ai trafic mai mare decat pe cuvantul "stiri" dintr-o singura stire... Apoi daca ai fost printre primii inca de la inceput te pastreaza valul pe primele locuri fara sa mai faci nimic pentru ca incep sa te preia alte site-uri care in general pun link-uri catre stirea de pe site-ul tau. Dar bineintales ca aici vorbim de site-uri unde nu se pune problema de automatizare (mai ales 100%). Precizare: nu imi dau cu parerea, vorbesc in cunostinta de cauza. Am vazut spike pe o singura stire de 15.000 de unici pe zi pe un site de 400 de unici pe zi in medie

Daca revin la subiect atunci as spune ca negociez pretul in functie de concurenta de pe nisa, asa ca e foarte greu sa dau un pret orientativ. Totusi s-ar putea face un nou topic in care sa se propuna o nisa si niste cuvinte cheie (fara exagerari cu nise grele, ceva mediu ca sa poata sa isi dea oricine cu parerea). Apoi sa se faca si un poll cu ce suma s-ar cere pentru top 10 si eventual ce bonus s-ar cere pentru top3.

LE: nici mie nu imi merge site-ul respectiv...
    Ultima modificare făcută de Mircea Budean; 17th February 2009 la 10:37.

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    40

Implicit

Eu cred ca pretul SEO ar trebui sa reflecte munca depusa ( cantitativ si calitativ ) ,cu alte cuvinte concurenta siteului pe keywordurile stabilite .Una e sa impui in top 10 un cuvant cheie pentru care Google intoarce 200.000 de raspunsuri si alta e sa impui un keyword cu 100.000.000 de raspunsuri . Sigur ca foarte importanta e concurenta impusa de primele 5 siteuri ( pagerank , vechime etc. ) , dar asta e mai greu de explicat clientului .
    Prin urmare ,intrucat tinta e fixa - top 10 ( top 20 in anumite situatii de concurenta de peste 2-3 milioane de raspunsuri/keyword in Google ), pretul e in functie de numarul de raspunsuri/keyword .

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Exagerari preturi
    De Marius Mailat în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 17th September 2008, 23:30
  2. preturi mentenanta
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 27th August 2008, 13:37
  3. informatii preturi
    De Kaldirahy în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 11th February 2008, 23:32
  4. Preturi review-uri
    De misu în forumul Link-uri/Bannere