Cristi, ai tupeu. Cum iti permiti sa faci niste reguli pe forumul pe care il administrezi? Omul iti face marea favoare sa intre pe forumul tau si tu ai nesimtirea sa nu schimbi regulamentul ca ti-a cerut-o Inaltimea Sa?
...evident, glumesc.
... Eu, printre altele, administrez si un forum de fomei cu vreo 3.200 membri- pe-aia banati ii stergem imediat.
Daca imi puneam mintea cu fiecare nou-venit care isi da cu parerea, desi nu stie ce inseamna webul, dar stie ca adresa lui de mail e veveve punct nume timpit arond ceva, ma duceam pe cimpii pina acum...
Ce ma calca pe nervi este ca orice neica-nimeni, rasarit din neant, e de parere ca are dreptul sa sa se bage in seama si sa dicteze politica comunitatii. Cum ma tem ca nu le-a cerut nimeni parerea si cum nu ii doare in nici o parte de cheltuielile materiale (da, vorbesc de banii necesari pentru hosting, par egzamplu!) , de timpul pe care il aloca adminii si moderatorii care isi "rup" din timpul lor liber, se umplu de nervi si isi strica dispozitia pentru orice dobitoc venit la spam, care isi calca pe inima de multe ori si incearca sa fie diplomati chia si cu membrii care nu merita decit un sut in fund (la propriu!), nu vad de ce asemenea specimene ar trebui bagate in seama.
Cind vor face ei TOT ce fac adminii si moderatorii, atunci DA, au dreptul sa se bage in seama.
Pina atunci insa, SOTTO VOCE!
later edit:
Pina azi nu am citit regulamentul seopedia (desi stiu de existenta forumului inca de la data creerii lui si il cunosc pe Cristi virtual de prin 2005) dintr-un singur motiv: am aplicat zicala "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face".
Cum nu am venit aici nici sa fac spam (de nici un fel), nici sa ma dau mare si tare si nici sa ma bag in seama si cum consider ca am cei 7 ani de-acasa, la fel ca multi alti membri, e cam greu sa incalc un regulament de comunitate virtuala.
Astazi insa l-am citit si am ajuns rapid la concluzia ca regulamentul facut de mine e de departe mult mai restrictiv decit al seopedia. Insa cum nu ne rugam nici noi de nimeni sa ne acceseze, principiul de baza e "Take it, or leave it!"
Cui nu-i convine, sa nu acceseze forumul si sa nu isi faca cont.
Ultima modificare făcută de DMB; 1st June 2008 la 14:41.
Domnia sta in ceea ce stii, nu in ce detii...