PROBLEMA TEHNICA
http://forum.seopedia.ro/motoare-de-...html#post66785
Am postat eu toto, si a aparut ca mesaj de la thefan!!!
PROBLEMA TEHNICA
http://forum.seopedia.ro/motoare-de-...html#post66785
Am postat eu toto, si a aparut ca mesaj de la thefan!!!
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Hacker mic ce esti
Au venit "alienii" si ti-au modificat user-ul, alta explicatie logica nu am![]()
Vad ca va arde de glume... Cum sa fiu logat in contul lui??? Eu eram logat in contul meu, scria "logged in as: toto" ... Imi pare rau ca nu am facut screen shot...
Mai mult de atat, am incercat sa sterg postul meu scris in numele lui si a sters si postul meu si postul lui!!!
PS
Mai incerc o data sa vad daca mai imi iese si poate fac si screenshot...
Eu am patit o chestie ciudata mai demult cand m-am logat si imi indica ca sunt logat ca un alt user. Dar cand am incercat sa intru in User CP totul si-a revenit la normal. O fi ceva problema ...
nu cunoesc exact forumul asta, insa in aplicatiile cu niveluri diferite pentru useri e posibil sa fie nevoie ca administratorul / moderatorul sa se logheze in contul clientului pt a putea replica problema pe care o reclama de ex; (fara sa fie nevoie de parola clientului, pt ca nu poti sa ii ceri asa ceva - prin urmare te logheaza ca moderator, cu parola ta, in contul clientului);
plecand de la situatia asta, in functie de cum e conceput sistemul de login, pot aparea confuzii cu identitatea userului;
de aici a plecat afirmatia mea, care la momentul asta nu mai pare asa de plauzibila pe cat parea mai devreme(imi dau seama ca la un forum nu prea e nevoie de customer suport si cu atat mai putin de optiunea cu logatul)
Am incercat sa reproduc fenomenul, de pe alt calculator ce-i drept, insa nu mi-a mai iesit... Chiar nu imi dau seama ce a fost...
Lasa ca se intampla si pe la case mai mari: vezi aici
we are living in a strange world .![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)