salutare.. cand miam inregistrat siteul pe google (Acum o zi) am facut un robots.txt( nsh ce ma mancat.. si mia spus cineva "BRAVO MAH
" .. acum ce e de facut? mai vine Domnul G pe la mine ? (google bot) .. va rog raspundeti-mi
salutare.. cand miam inregistrat siteul pe google (Acum o zi) am facut un robots.txt( nsh ce ma mancat.. si mia spus cineva "BRAVO MAH
" .. acum ce e de facut? mai vine Domnul G pe la mine ? (google bot) .. va rog raspundeti-mi
pai ce ai scris in robots?
daca e gol fisierul nu e luat in seama...
nu prea era gol..
User-Agent: *
Disallow: /
User-Agent: Googlebot
Allow: /
acu ce sai fac?sper sa nu trebuiasca sai schimb domeniu
( ma rog subdomeniu )
...daca ne spuni ce ai scris in robots.txt poate te putem si ajuta![]()
..uite aici ex. de la mine, lucrez cu el de 2 ani si este totul ok![]()
# lasa toti robotii sa intre si sa indexeze, in afara de fisierele listate mai jos
# acolo va trebui sa-ti scrii fisierele tale la care sa nu aiba robotii acces
User-agent: *
Disallow: /fisier1/
Disallow: /fisier2/
Disallow: /fisier3/
Disallow: /fisier4/
Disallow: /fisier5/
Disallow: /fisier6/
Disallow: /fisier7/
Disallow: /fisier8/
Disallow: /fisier9/
Disallow: /fisier10/
Disallow: /fisier11/
Disallow: /fisier12/
Disallow: /fisier13/
Disallow: /fisier14/
Disallow: /fisier15/
Disallow: /sau_o_fila_care_doresti_tu.doc
Disallow: /sau_alta_fila_dorita.html/php/htm
# roboti colectori - astia aduna adrese eail de pa site-uri si ulterior trimit SPAM
# practica pe care mai multe site-uri din Romania o numesc *Reclama*
User-agent:EmailCollector
# gaga robots fuck off
# uneori se poate intampla ca un robot sa *inebunesca* si nu mai pleaca de pe site, uitand ce a indexat si ce nu
# acestia produc trafic enorm uneori - pentru a evita situatia se introduce ce scrie mai jos
User-agent: GagaRobot
...cu acest robots.txt esti de partea cea buna
Daca te-am putut ajuta, nu ma uita cand am eu nevoie de ajutor ;-)
Am avut eu un site care interzicea accesul prin robots.txt. Dupa ce l-am scos , intr-o saptamana mi l-a indexat Google. Tot ce trebuie este sa ai linkuri catre siteul tau.Asa ca poti sa stai linistit![]()
lam bagat in diferite directoareastept acum sa il ia google.. ca vad ca pana acu sa suparat pe wewewe.optimizare.srv.ro
sper sa fie ok..
Pune si un sitemap.xml in Google Webmaster Tools .Il poti genera cu A1 Sitemap Generator
am pus![]()
Dan, pune un robots.txt, dar GOL. Asta ca sa nu ai 404-uri in log-urile de server (pentru ca GoogleBot verifica daca exista sau nu).
Problema rezolvata.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)