Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 26 din 26

Subiect: De ce ma feresc eu de prostie

Afișare hibrid

romania inedit este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    51
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Lightbulb

Nu cred ca sunt offtopic daca scriu ca de prosti nu ai cum sa te feresti pentru ca sunt peste tot si in numar foarte mare ; datorita lor prostia s-a raspandit !
    In ceea ce priveste "descaltatul " inainte de a intra pe un forum , eu cred ca daca unei persoane ii miros picioarele , mai bine intra incaltata !

IonutA este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    9th October 2007
    Locaţie
    Cleveland, OH
    Posturi
    58
    Putere Rep
    35

Implicit

DMB daca tot ai citit regulamentul, de ce nu ai modificat locatia in profilul tau?
    Forumul e pe moarte, nu poti scrie doar despre seo fara sa incepi sa te repeti. Cei care au scris, nu mai au nimic nou de adus.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    66

Implicit

Citat Postat în original de IonutA Vezi Post
    Forumul e pe moarte, nu poti scrie doar despre seo fara sa incepi sa te repeti. Cei care au scris, nu mai au nimic nou de adus.
    Aici gresesti. Fii convins ca ceea ce stii tu poate nu stiu altii. Sau ceea ce stiu eu poate nu stii tu. Sau ceea ce stie mmariusel poate nu stim amandoi.

Despre asta este vorba.

Si nu cred ca in SeoPedia s-a vorbit tot ce era de vorbit despre SEO. Cred ca suntem la 5%.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

DMB
    DMB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    23rd September 2005
    Locaţie
    World WILD Web
    Vârstă
    53
    Posturi
    44
    Putere Rep
    39

Implicit

Off topic: Atita timp cit stau conectata minim 14 ore pe zi, locatia mea e www. Nu-mi fac meseria nici in piata, nici la coafor, nici la epilat. Traiesc din si in www. Asta e situatia, asta imi e meseria si imi place ceea ce fac.
    Locatia mea fizica e absolut irelevanta, nu poti spune ca poti lucra in www numai din Stefanestii din Deal sau Aruncata din Vale.
    ON TOPIC:Forumul nu e pe moarte, nu stiu de unde ai scos-o si pe asta. Forumul este o comunitate destinata celor care au tangenta, intr-un fel sau altul, cu SEO.
    Fa un efort de imaginatie si incearca sa iti imaginezi urmatorul scenariu: google schimba algoritmii . Nu va trebui sa existe un forum de seo?
    Ultima modificare făcută de DMB; 2nd June 2008 la 10:32.
    Domnia sta in ceea ce stii, nu in ce detii...

romania inedit este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    51
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Lightbulb

Nici eu nu cred ca forumul este pe moarte , ba chiar este foarte departe !
    DMB , google chiar a inceput sa schimbe algoritmii , asta in cazul in care nu stiai !
    Linkurile din directoare nu mai au o importanta asa mare , plus ca google a inceput sa aprecieze continutul nou si vrea sa penalizeze drastic duplicate content !
    S-a dus vremea siteurilor in care aruncai cateva cuvinte , si dupa ce-l optimizai , pur si simplu il uitai , pentru ca-l gaseai pe prima pagina la cuvinte relevante !
    Se pare ca mai nou , blogurile sunt la putere si nu mai are importanta cum se numeste siteul , pentru ca la cautarea dupa cuvinte cheie nu prea mai conteaza asta !
    Spre exemplu , daca pe seopedia se vorbeste mai des despre vata pe bat si berea la gard , atunci acestea o sa fie considerate cuvintele care definesc siteul !
    Concluzia este ca SEO se schimba in fiecare zi , si mereu apar lucruri noi si cate ceva de invatat !
    Eu cred ca daca un nou venit citeste cu mare atentie ceea ce s-a scris , ( asa cum am facut eu ) are sanse sa invete cate ceva si sa nu posteze degeaba asteptand ca sa se raspunda la ceea ce s-a mai scris !
    Forumul nu are cum " sa moara " , pentru ca asa cum am scris , google a inceput sa schimbe algoritmii , in plus o sa apara si yahoo.ro , si o sa fie ( sper ) , un concurent serios pentru google .

DMB
    DMB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    23rd September 2005
    Locaţie
    World WILD Web
    Vârstă
    53
    Posturi
    44
    Putere Rep
    39

Implicit

Eu ma refeream la o schimbare radicala.
    Domnia sta in ceea ce stii, nu in ce detii...

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Am facut o prostie .. robots.txt
    De Dan.Webmaster în forumul Google
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 16th March 2007, 12:30

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •