Rezultate 1 la 10 din 26

Subiect: De ce ma feresc eu de prostie

Afișare hibrid

crash este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca, Romania
    Posturi
    462
    Putere Rep
    35

Implicit

eu raman la parerea ca oamenii n-au destula educatie incat sa inteleaga unele chestii care tin de bun simt. vorba aia, cand intrii la om in casa, te descalti mai intai. eu citeam seopedia cu mult inainte sa ma inregistrez si cand am decis sa-mi fac un cont, am citit regulile si am facut intocmai ce zicea acolo. asa consider eu ca m-am "descaltat" cand am intrat pe seopedia.

cristi, serios vorbind, poate ca ar trebui sa faci o zona pe forum, care sa poata fi accesata doar ce cei care platesc o suma modica de bani. vorba aia, dai un ban.. dar stai in fata. eu unul as fi dispus sa platesc pentru putea citi si scrie posturi si subiecte de calitate.
    keep dreaming...

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de crash Vezi Post
    eu raman la parerea ca oamenii n-au destula educatie incat sa inteleaga unele chestii care tin de bun simt. vorba aia, cand intrii la om in casa, te descalti mai intai. eu citeam seopedia cu mult inainte sa ma inregistrez si cand am decis sa-mi fac un cont, am citit regulile si am facut intocmai ce zicea acolo. asa consider eu ca m-am "descaltat" cand am intrat pe seopedia.

cristi, serios vorbind, poate ca ar trebui sa faci o zona pe forum, care sa poata fi accesata doar ce cei care platesc o suma modica de bani. vorba aia, dai un ban.. dar stai in fata. eu unul as fi dispus sa platesc pentru putea citi si scrie posturi si subiecte de calitate.
    chestia cu "descaltatul".. nu stiu daca e chiar asa.. pana la urma tine de reguli (daca regula casei spune sa o faci.. banuiesc ca tre facuta.. altfel.. nu;
    la fel e si aici.. daca vrei sa participi trebuie sa respecti regula, ca nu.. stai la usa;

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Am facut o prostie .. robots.txt
    De Dan.Webmaster în forumul Google
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 16th March 2007, 12:30

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •