Nu demult de aici am inceput si eu, si tin sa va spun ca am revenit dupa ce am digerat DP-ul in vre-o 6 luni (cate 3-4 ore pe zi). Acum ma gandesc de ce oare nu cumpara Cristi spamopedia.ro si sa mute forumul la domeniul asta. Tot ce am gasit "nou" dupa 6 luni au fost post-uri de copii de 4 ani care si-au furat jucariile unul altuia de genul "ala mi-a furat content-ul", "ala spameaza si l-am prins EU!", "ala triseaza", etc. Aprope nimic de valoare decat cate o ciondaneala savuroasa intre membrii si admini sau intre membrii smpli (de parca ar fi revista Catavencu).
Tot ce propun e sa aruncati o privire in curtea vecinilor ca sa va dati seama incotro ar trebui sa se indrepte seopedia.
Caz concret: v-am recomandat unui prieten de-al meu incepator si el, care dupa 2 zile mi-a zis: Am gasit altu' mai meserias ..(l-am pomenit la inceput).., tu il stii? Desi e in engleza si nu prea stie limba, prefera sa invete ceva decat sa trebuiasca sa sape prin thread-uri vechi (si cum seo e ceva ce se schimba tot timpul...), sa i se confirme faptul ca www-ul e plin de spam, si ca nu merita.
"Singurul lucru sigur e schimbarea."

Răspunde cu citat