Si mie imi "arunca ceva eroari" cand incerc sa ofer reputatie si din ce discut cu colaboratorii mei de pe forum, nici lor nu le merge.
Si mie imi "arunca ceva eroari" cand incerc sa ofer reputatie si din ce discut cu colaboratorii mei de pe forum, nici lor nu le merge.
Ca o parantez la discutiile avansate din acest topic.
Tin sa precizez ca m-a prins discutia acestui topic, fiind in metrou si plictisindu-ma sa ma uit la oamenii tristi din jurul meu (Am uitat sa cobor la statia de destinatie). Prietene, iti donez toata reputatia mea daca se poate.Nu stiu daca te ajuta cu ceva pe acest forum.
Ca o parere strict personala. Reputatia mea nu a avut absolut nicio influenta in momentul in care am vandut un link/site/serviciu. Poti sa ai reputatie maxima, daca incepi apoi sa tragi tepe, reputatia ta in ochii mei scade pana la zero.
PS: @Bruzli, sistemul merge perfect acum.
PS2: O SEARA FRUMOASA SI PLINA DE REPUTATIE!
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Lupanu, te-am dat ca exemplu pentru ca am vazut ca aveai inainte la fel de multe liniunute ca mine si a fost o remarca la aceasta "conversie" care s-a facut
Mi-am dat cu parerea doar cand am avut ceva de zis, posibil sa mai si gresesc, iar pentru ca s-a ivit aceast topic in legatura cu reputatia mi-am exprimat si eu punctul de vedere. Scuza-ma daca ti-am gresit.
In legatura cu donatia. Mersi, insa n-am nevoie de donatii.
Insa, daca esti tot asa darnic si pus pe fapte bune, poti dona maine, cand te dai jos din metrou, unui copil trist (ca tot vezi multi oameni tristi) si sarac niste banuti.
EU astept in continuare negative (mai ales de la cei care au inteles ca eu ma aflu in competitie cu cineva) daca tot functioneaza corect sistemul.![]()
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Pare o problema locala la tine, posibil de la ceva plugin de browser, presupun ca nu ai ceva virus![]()
Dap, nu prea merge!
drt.png
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)