Salutare,
Am o problema! Incerc sa acord puncte de reputatie (pozitiva/negativa) dar butonul nu merge. Voi aveti probleme?
Salutare,
Am o problema! Incerc sa acord puncte de reputatie (pozitiva/negativa) dar butonul nu merge. Voi aveti probleme?
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
POST http://forum.seopedia.ro/reputation....ation&p=320892 500 (Internal Server Error)
pe scurt: nu
\\later edit: nu, nu merge.. da, avem probleme (incearca sa te decizi cand intrebi)
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
sistemul functioneaza cu ajax, iar eroarea o poti vedea in consola de javascript (sunt convins ca o ai daca nu iti merge, doar ca nu iti e aruncata in fata);
nu am spus ca e gresit ceva in postare, doar ca in titlul intrebi daca sistemul merge (dec raspunsul e "nu"), iar in post intrebi daca avem probleme (deci raspunsul e "da");
daca as fi raspuns fara alte explicatii "da" sau "nu".. de unde ai fi stiut pe care intrebare am remarcat-o eu?![]()
Nu merge, arunca ceva eroare, verific.
E de cateva zile, cand am acordat cateva aici Recomandari firme hosting Romania cu pret pachet < 1 Euro si atunci "arunca ceva eroare", dar contoriza actiunea (se vede la refresh, sau o noua accesare).
Nu mai CAUT content writer
A fost modificat sistemul de reputatie din ce vad si nu trata corespunzator toate variantele la return. Problema e din 8 Septembrie, rezolvat acum.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)