Citat Postat în original de StarNET Vezi Post
Krumel, daca nu ma insel al tau este forumul ?
Am inteles ca tu/restu de moderatori vad cine/cum au dat. In acest caz e treaba de cateva minute ca sa afisam acolo si din partea cui a venit reputatia negativa/pozitiva.
Ma ofer prin remote view sau ceva ( vnc, teamviewer, etc ) sa intru pe calculator la tine ( astfel incat sa poti vedea si tu ce fac ) si timp de cateva minute ( cred ca mai mult de 5 minute nu ia ) sa ma uit si sa modific astfel incat sa se vada si cine da fiecare reputatie in parte.

Pareri ? Opinii ? Sugestii ?
Nu, forumul nu e al meu, e al lui Cristian Mezei. El e cel care suporta cheltuielile. Restul adminilor sustin administrativ forumul.

Legat de remote view, sper ca glumesti. Fiecare dintre noi are alte lucruri mai bine de facut decat sa verifice reputatiile de pe forum ptr a incanta orgolii.

Daca un user primeste reputatie in conditiile exprimate de mine mai sus, sterg acele reputatii si atentionez userii. Fac deja lucrul asta de ceva timp fara sa stiti voi. Altceva nu pot face si nici nu se merita.

Scopul forumului e altul, nu pot face politie web ptr a linisti orgolii sau a face "dreptate".