Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 20 din 20

Subiect: Reputatie

Bruzli este deconectat Administrator
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    25th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    47
    Posturi
    980
    Putere Rep
    44

Implicit

@StarNET sistemul nu e perfect, dar functioneaza cat de cat ok, iar sa multumeasca pe toata lumea va fi mai greu
    balanta la tine e pozitiva, ai doua aprecieri negative, cand ai deschis topicul era o singura apreciere negativa, sunt de la utilizatori diferiti
    Chiar daca se dau aiurea aprecieri negative ocazional, atata timp cat nu te afecteaza, sper ca nu se va deschide topic sau mesaj la admin pentru fiecare reputatie negativa

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de StarNET Vezi Post
    Krumel, daca nu ma insel al tau este forumul ?
    Am inteles ca tu/restu de moderatori vad cine/cum au dat. In acest caz e treaba de cateva minute ca sa afisam acolo si din partea cui a venit reputatia negativa/pozitiva.
    Ma ofer prin remote view sau ceva ( vnc, teamviewer, etc ) sa intru pe calculator la tine ( astfel incat sa poti vedea si tu ce fac ) si timp de cateva minute ( cred ca mai mult de 5 minute nu ia ) sa ma uit si sa modific astfel incat sa se vada si cine da fiecare reputatie in parte.

Pareri ? Opinii ? Sugestii ?
    Nu, forumul nu e al meu, e al lui Cristian Mezei. El e cel care suporta cheltuielile. Restul adminilor sustin administrativ forumul.

Legat de remote view, sper ca glumesti. Fiecare dintre noi are alte lucruri mai bine de facut decat sa verifice reputatiile de pe forum ptr a incanta orgolii.

Daca un user primeste reputatie in conditiile exprimate de mine mai sus, sterg acele reputatii si atentionez userii. Fac deja lucrul asta de ceva timp fara sa stiti voi. Altceva nu pot face si nici nu se merita.

Scopul forumului e altul, nu pot face politie web ptr a linisti orgolii sau a face "dreptate".
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    38

Implicit

E pacat ca useri precum starnet Care ajuta comunitatea dar si altii intampina asa probleme. Ce bine ar fi daca ar obligatoriu ca atunci cand dai un negativ sa fii obligat sa zici de ce . Ar fi usor de inteles cine greseste si cine nu.

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Drept dovada cineva ma intreaba de reputatiile din decembrie 2011. Sincer, nu vreau sa imi consum timpul cu asa ceva, mai ales ca omul are reputatia super ok. Ptr 2 reputatii negative trebuie sa stau sa vad daca nu cumva e o conspiratie la mijloc.

Nu exagerati, sint lucruri mai bune de facut.

salam este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd May 2011
    Posturi
    157
    Putere Rep
    0

Implicit

cu riscul de a-mi lua reputatii, caci despre asta este vorba in acest topic fac si eu urmatoarea remarca:

la o cautare pe google a numelui "StarNET" am ajuns la concluzia ca sunt ceva firme cu numele asta, poate una a colegului nostru care a deschis acest subiect

am dat repede o recapitulare pe regulament

alineatul 11 care spune asa "nu folositi nick-uri sau pseudonime care sa contina nume de firma sau orice alt cuvant ce poate fi subinteles ca fiind in ajutorul unui rezultat SEO pentru firma la care activati"

stiu ca esti user vechi, dar mai sunt si altii cu firme pe aici

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

salam: de fapt si tu esti banat pe acest forum dar ti ai facut alt user sa te dai destept ca in postul de mai sus.

salam este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd May 2011
    Posturi
    157
    Putere Rep
    0

Implicit

kidu nu se da nimeni destept, am facut o remarca / o parere adevarata

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

nu am idee cat e de adevarata, dar penibila este la maxim. Lasa administratorii sa judece probleme de gen, tu incearca sa aduci ceva folositor ( si de apreciat ) acestei comunitatii.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Cred ca exista un plugin pentru transparenta pentru pasionatii de reputatie (comments on this post) pentru vBulletin. In plus apar si comentarii referitoare la subiect.

SEO Chat Forums - View Single Post - Google Crawling and Indexation 101
    SEO Chat Forums - View Single Post - Which one is better...
    SEO Chat Forums - View Single Post - Which one is better...

Acum, nu stiu cat de utila ar fi introducerea lui avand in vedere obsesiile unora referitoare la reputatie. Tind sa cred ca introducerea unui astfel de sistem nu ar ajuta comunitatea, nu pentru ca nu este util si pentru ca unii prefera sa-si piarda timpul cu certuri interminabile...
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Un lucru e sigur: daca va implicati pozitiv in comunitate primiti reputatie buna. Daca ceea ce faceti e inutil, abuzati sau se dovedeste a fi pierdere de timp, atunci veti lua reputatie negative.

Apoi, cei care aveti deja reputatie buna si ati luat din cand in cand cate una negativa, am un singur mesaj: Nu mai fiti copii. Lasati orgoliile, nu toata lumea trebuie sa fie in consesns cu voi. Daca e vorba de un abuz vom lua masuri.

Incepand de azi, periodic voi verifica reputatiile, iar userii care dau vot negativ repetat, pe acelasi topic, aceluiasi user, primesc ban fara drept de apel. Nici macar nu il mai anunt ca ceea ce face e gresit, dau ban direct.

Asta ca sa va linistiti toti si sa putem trece la subiecte mai importante.

Bruzli, daca poti pune pluginul ala te rog sa il pui ca sa scapam de subiectul asta inutil. In momentul in care reputatia o sa fie transparenta atunci lucrurile or sa se linisteasca.

Inchid topicul ptr ca o decizie a fost luata si nu mai au rost comentariile. Am pierdut deja timp pe subiectul asta.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Punctele de reputatie
    De acsa în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 11th April 2010, 16:26
  2. Probleme cu sistemul de reputatie.
    De consulting în forumul Regulile si politica noastra
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 23rd January 2008, 14:48
  3. Descrierea sistemului de reputatie
    De Cristian Mezei în forumul Regulile si politica noastra
    Răspunsuri: 0