Si eu cred ca trebuie sa existe o forma de triere la intrarea in Seopedia , asta daca vrem si ceva calitate Fiecare sistem are dezavantajul lui . Dragos Nicu are dreptate in ceea ce spune , scapa insa din vedere posibilitatea existentei altor motive ( in afara lipsei de timp) pentru care experimentatii ar putea sa nu trimita scrisoare de intentie . Oamenii sunt complecsi , uneori orgoliosi alteori timizi .
Sistemul de invitatii , in conditiile in care ar fi strict limitat la numarul de invitatii si complementar altuia precum scrisoarea de intentie sau prezentare intr-o sectiune libera a forumului , ar rezolva problema atragerii unor experimentati pe care sa-i atragem astfel catre noi scutindu-i de obligatia unei scrisori de intentie sau admiterii lor dupa prezentarea intr-o sectiune libera asa cum bine s-a propus in acest thread . La ora asta , cu siguranta exista romani foarte experimentati care au cunostinte printre membrii Seopedia si a caror prezenta este benefica pentru Seopedia . Invitarea lor ar fi o treaba buna .
Eu am fost impotriva sistemului de invitatii doar ca sistem principal de triere intrucat nu rezolva problema celor care nu au cunostinte membrii Seopedia ,dar ca sistem complementar este ok.

Răspunde cu citat