Si eu cred ca trebuie sa existe o forma de triere la intrarea in Seopedia , asta daca vrem si ceva calitate Fiecare sistem are dezavantajul lui . Dragos Nicu are dreptate in ceea ce spune , scapa insa din vedere posibilitatea existentei altor motive ( in afara lipsei de timp) pentru care experimentatii ar putea sa nu trimita scrisoare de intentie . Oamenii sunt complecsi , uneori orgoliosi alteori timizi .
Sistemul de invitatii , in conditiile in care ar fi strict limitat la numarul de invitatii si complementar altuia precum scrisoarea de intentie sau prezentare intr-o sectiune libera a forumului , ar rezolva problema atragerii unor experimentati pe care sa-i atragem astfel catre noi scutindu-i de obligatia unei scrisori de intentie sau admiterii lor dupa prezentarea intr-o sectiune libera asa cum bine s-a propus in acest thread . La ora asta , cu siguranta exista romani foarte experimentati care au cunostinte printre membrii Seopedia si a caror prezenta este benefica pentru Seopedia . Invitarea lor ar fi o treaba buna .
Eu am fost impotriva sistemului de invitatii doar ca sistem principal de triere intrucat nu rezolva problema celor care nu au cunostinte membrii Seopedia ,dar ca sistem complementar este ok.