Rezultate 1 la 10 din 45

Subiect: Dupa nenumarate discutii: Inregistrarea in SeoPedia este la liber.

Afișare hibrid

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut
    Eu vad treaba asta cu datul drumu la liber o luna ca si cum s-ar da cu piciorul la tot ce a filtrat scrisoarea. Adica toti cei care au fost refuzati sau care nici n-au depus cererea aia pt ca se gandeau ca vor fi refuzati vor avea practic mana libera...
    Toti care inainte de 2007 au fost refuzati sa intre in Italia sau nici nu au depus cerere pentru ca se gandeau ca vor fi refuzati au acum "mana libera" intra acum doar cu buletinul.
    Si-acum ce vrei sa facem? Lumea evolueza (sau cel putin se transforma), nu te poti .... impotriva vantului.
    Sau poti, dar ... vei avea reputatia patata. Si pantalonii.
    Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 24th September 2010 la 19:41.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    54

Implicit

Citat Postat în original de Marius Cristian Vezi Post
    Toti care inainte de 2007 au fost refuzati sa intre in Italia sau nici nu au depus cerere pentru ca se gandeau ca vor fi refuzati au acum "mana libera" intra acum doar cu buletinul.
    Si-acum ce vrei sa facem? Lumea evolueza (sau cel putin se transforma), nu te poti .... impotriva vantului.
    Sau poti, dar ... vei avea reputatia patata. Si pantalonii.
    Si daca corelam putin situatiile, aia s-au dus acolo pentru a gasi o noua piata de "desfacere" a pacticilor hotesti in marea majoritate (vedem ce-i in Italia, Spania sau Franta si ce masuri au ajuns sa ia unii ).

Bine, discutiile sunt de prisos acuma. Nu mai au sens pentru ca decizia e luata. Acum sa vedem rezultatele iar apoi, daca s-o pune problema, sa regandim metoda de acceptare a userilor.

Pana la urma sunt dezavantaje si avantaje in ambele situatii. De exemplu acum, moderatorii tb sa fie foarte vigilenti, dar in acelasi timp sa nu dam in cap cuiva care poate greseste pentru ca nu isi da neaparat seama.

@superbus, "Si daca ma contrazic, inseana ca m-am razgandit!" - era un citat pe care nu mai stiu pe unde l-am gasit. Nu cred ca verticalitatea sta in a "vedea doar drept inainte!". Pana la urma ce sens are sa tii cu dintii de ideea ta daca s-a adoptat alta? Nu e cazul meu aici, dar am fost si eu in situatia in care, desi credeam cu tarie intr-o idee mi s-a schimbat optica la 180 Grade poate foarte usor...
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inregistrarea unui cont - Scrisoare de intentie - NU mai este valabil
    De Cristian Mezei în forumul Regulile si politica noastra
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 1st June 2008, 02:50

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •