Am votat cu NU, mai mult asa, sa votez si eu.
Daca ma gandesc mai bine de fapt am votat cu NU ca nu apara si mai multi copii care daca au un site de jocuri si unu de muzica se si viseaza mari antrepenori.
Din punctul meu de vedere problema sta in alta parte.
SEO-ul de acum cativa ani, nu mai e la fel ca acum. Sau cel putin lucrurile nu mai evolueaza in acelasi ritm. Deja lucruri noi, de discutat, nu prea mai apar. Sau daca apar sunt destul de rare.
Pe de alta parte acum oricine isi instaleaza un wordpress (cu 2-3 pluginuri) si afla cum se pune bold pe un cuvant devine peste noapte expert SEO. Si se apuca apoi sa de explicatii si indrumari.
Am mai vazut diverse subiecte intersante pe unde lumea abera doar de dragul de a mai scrie ceva fara a avea argumente sau fara a incerca sa gandeasca putin.
Per total insa forumul e super-tare. M-au ajutat de cateva ori raspunsurile membrilor. Si de cateva ori m-am amuzat sa vad cat de disperatii pot fi unii pentru un amarat de link in semnatura. Sau pentru un link cu refferer.
Deci in continuare, cu scrisoare!
Bine, cel mai intersant ar fi ca si pentru care au deja cont sa se solictite o scrisoare. Asa s-ar vedea usor cine mai urmareste forumul si cine e in stare sa lege 2 cuvinte coerente. Evident, e destul de fantezista ideea, dar na, mai aberez putin ca am si eu un link in semnatura.