big, cred ca da ar fi o idee buna. Mai ales ca am vazut cativa useri care dau reputatie negativa fara motiv. Au mai multe reputatii negative decat posturi pe forum.
Analizam si o sa anuntam.
Da
Nu
big, cred ca da ar fi o idee buna. Mai ales ca am vazut cativa useri care dau reputatie negativa fara motiv. Au mai multe reputatii negative decat posturi pe forum.
Analizam si o sa anuntam.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Bun si daca se dau reputatii negative, ce masuri se vor lua? Eu cred ca am promovat sistemul de reputatie acum 1 an prin niste posturi, in care eram revoltat pe faptul asta, pe vremea aia nu m-a luat nimeni in seama.. insa sper ca acum macar.
Vorba lui @big, gen iTrader insa ceva putin mai dezolvat
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Voted NU. La ce am vazut in ultima perioada (exemplu), trebuie sa ramana Scrisoarea de Intentie. WB Cristi.
Din partea mea aveti toata deschiderea (referitor si la propunerea lui doro). Sunt tanar, am timp de socializari, am timp de comunitate si chiar daca nu am, imi fac. Nu exista "nu am timp", daca vrei ceva cu adevarat poti realiza orice.
O persoana (exista si pe acest forum) imi spunea odata, acum mult timp cand eram mult mai tanar "Prima data faima, apoi bani". Calea asta ar trebuii sa o aleaga si tinerii din ziua de astazi care sunt de nationalitate romana, daca vrem sa ne civilizam si sa ajungem la un nivel mai superior. (aici fac referire la tinerii in general, nu la multele exceptii existente).
[nu sunt offtopic, mi-am exprimat opinia in legatura cu propuneriile care mi se par bune si deja sunt cateva].
PS: Nu ar merge un mass-mail tuturor utilizatoriilor vechi care in trecut chiar au avut ceva de spus prin intermediul acestei comunitati? Poate reusim sa mai aducem niste veterani pe forum inapoi. De ce nu mai intra singuri? Pai cu timpul se uita unele chestii care nu sunt asa prioritare, din cauza stresului, problemelor etc.
Nu e SPAM, deoarece nu se trimit mass-mailuri zilnice, ci odata la cativa ani si pana la urma optiunea exista din aceasta cauza, ca sa te folosesti de ea la nevoie. Daca tot se vorbeste de scrisori de intentie, de ce sa nu incercam si niste invitatii de "welcome back".
Ultima modificare făcută de Dragos Nicu; 5th August 2010 la 20:15.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
ANUNT IMPORTANT
Azi, 06.08.2010, la ora 11.25 forumul se inchide temporar pentru migrarea la versiunea 4.0.
Durata estimata a migrarii: ~25-35 min.
Update-uri pe twitter, @gupi
Va multumesc.
.:|:.
Vad ca merge ok ... felicitari ...
acuma una dintre cele mai mari probleme cu care cred ca toata lumea va fi de acord: iSpy`ul ... se poate pune si pe versiunea asta ?
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Sigur. Ma voi ocupa de el in zilele urmatoare. Sunt mai multe de adaugat la forum.
Modernist pe naiba. Nici nu vad textul corect. O sa incerc sa vad daca reusesc sa pun un skin legacy de 3.8 sau ceva mai uman.Postat în original de Seinfeld
Va fi repusPoate ar fi timpul sa facem si o tema custom si sa apelam la un designer sa ne creeze un logo nou.
Daca te referi la www.seopedia.ro, mie imi merge corect. E bazata doar pe RSS.
Lume noua.
Trebuie sa refac toti indecsii din website. Cautare, useri, numar posturi, etc. Vor merge. Sper
Se poate. O sa fac cu Gupi asta. Cum a spus si el, acum este rewrite-ul nativ in VB, asa ca am scapat de VBSEO si de inca 150 USD licenta pe an sau whatever.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Ce design modernist.
Totusi parca e putin cam incarcat. Sau poate doar ca ma obisnuisem eu cu cel vechi.
Oricum, felicitari. Daca descoper vreo problema, semnalizez.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
domnilor, nu trageti in pianist
Trecera la v4.0 implica musai resetarea tuturor plugin-urilor.
In masura in care este tehnic posibil, toate plugin-urile vechi vor fi reinstalate.
Tema este cea 'default', probabil Cristo o s-o măcelărească în weekend.
Vă mulţumesc pentru înţelegere.
.:|:.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)