Am votat NU Scoatem "Scrisoarea de intentie".
Altfel am deveni un forum oarecare si s-ar pierde identitatea de comunitate Seopedia.
Da
Nu
Am votat NU Scoatem "Scrisoarea de intentie".
Altfel am deveni un forum oarecare si s-ar pierde identitatea de comunitate Seopedia.
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
Sunt pentru a nu scoate scrisoarea de intentie,pentru a mai filtra poate din cei ce intra doar sa spameze.
Prefer sa se pastreze actualul design,cel nou (vezi DP) mi se pare mai incarcat.
Welcome back. Am votat pentru pastrarea Scrisoare de intentie. In general oamenii care vor vrea sa aiba acces la discutiile/materialele prezentate pe forum se vor chinui 10 minute sa faca o scrisoare de intentie. E nevoie de 2-5 moderatori maxim pentru aprobare.
Ultima modificare făcută de inSecure; 4th August 2010 la 15:50.
Hmm..ar merge o lada de bere
Parerea mea :
Ar fi indicat sa fie pastrata conditia unei ,,scrisori de intentie'', chiar mai mult ar trebui imbunatatit, completat la capitolul ,, regulament''.
Este posibil sa gresesc, dar am impresia ca exista user care are doua conturi.......nu prea ar fi ok.
Am un Blog
Am votat "nu". Cred ca o triere a potentialilor noi useri ar fi benefica pentru comunitate. Mai ales ca in ultima vreme s-au mai autoexclus userii ce nu aduceau nimic pozitiv SeoPediei. Asadar, sa nu ii inlocuim pe acestia cu persoane venite doar sa spameze pentru un link.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Vad ca ma aflu cumva impotriva curentului. Am votat "Da", sunt pentru eliminarea scrisorii de intentie. Odata pentru ca oricine poate sa minta doar pentru a fi acceptat(deci argumentul cu trierea poate fi eliminat din start, la fel obtinerea unui link), apoi pentru ca 7 topicuri noi deschise luna asta imi pare putin, foarte putin
Pe de alta parte, daca se doreste o comunitate exclusivista, a expertilor, atunci poate e mai bine asa, desi ceva sange proaspat n-ar strica deloc.
Probleme cu Adwords? Te putem ajuta in depistarea fraudei PPC: Xiona
Asta cu "sange proaspat" suna a deja vu. Avem deja un precedent cand scrisoara era scoasa. In fiecare zi trebuia sa calmam oamenii, sa editam posturi, sa dam infractiuni si sa banam useri.
Scrisoarea de intentie nu inseamna comunitate exclusivista, decat pe criterii de calitate. Nu e vorba de experti sau nu, ci de o liniste si o ordine in comunitate.
Tin minte un forum vechi numit Learn & Reflex care avea scrisoare de intentie. Prima data cand a trebuit sa o scriu efectiv nu stiam scopul intrarii in acea comunitate. Asta ptr ca pentru prima data am fost pus sa gandesc. Gandind mi-am dat seama ca daca tot intru, ar trebui sa ma si implic...pentru ca merita.
Scrisoarea triaza, multi nici nu stiu ce sa scrie in ea...ceea ce nu e chiar ok ptr noi.
Sint sigur ca pe multi o sa ii ajute in timp.
Noi nu ne-am dorit o comunitate in care sa primeze cantitatea, ci calitatea. De aia nici nu am incercat sa clonam DP sau alte forumuri de pe .com Ne intereseaza oamenii care sa aduca valoare si nu volum.
Avem oricum probleme cu cei deja in comunitate, isi pun "palmat" semnaturi cu bold, pun link-uri afiliate ca si cum noi nu am sti ce inseamna afilierea sau cum sa scapam de acel cookie, certuri inutile pe diferite subiecte etc.
Ne intereseaza calitatea aceea ce spuneti si nu volumul. Iar de primit inapoi sint sigur ca primiti cat sa fiti multumiti.
Asta nu inseamna ca nu iti este respectata optiunea.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)