-
Am votat cu NU, mai mult asa, sa votez si eu.
Daca ma gandesc mai bine de fapt am votat cu NU ca nu apara si mai multi copii care daca au un site de jocuri si unu de muzica se si viseaza mari antrepenori.
Din punctul meu de vedere problema sta in alta parte.
SEO-ul de acum cativa ani, nu mai e la fel ca acum. Sau cel putin lucrurile nu mai evolueaza in acelasi ritm. Deja lucruri noi, de discutat, nu prea mai apar. Sau daca apar sunt destul de rare.
Pe de alta parte acum oricine isi instaleaza un wordpress (cu 2-3 pluginuri) si afla cum se pune bold pe un cuvant devine peste noapte expert SEO. Si se apuca apoi sa de explicatii si indrumari.
Am mai vazut diverse subiecte intersante pe unde lumea abera doar de dragul de a mai scrie ceva fara a avea argumente sau fara a incerca sa gandeasca putin.
Per total insa forumul e super-tare. M-au ajutat de cateva ori raspunsurile membrilor. Si de cateva ori m-am amuzat sa vad cat de disperatii pot fi unii pentru un amarat de link in semnatura. Sau pentru un link cu refferer.
Deci in continuare, cu scrisoare!
Bine, cel mai intersant ar fi ca si pentru care au deja cont sa se solictite o scrisoare. Asa s-ar vedea usor cine mai urmareste forumul si cine e in stare sa lege 2 cuvinte coerente. Evident, e destul de fantezista ideea, dar na, mai aberez putin ca am si eu un link in semnatura. :whistle:
-
Hmm.... cred ca au trecut mai bine de 3-4 ani de cand nu am mai scris ceva pe SeoPedia... Multa lume necunoscuta pentru mine... dar poate si putine schimbari fata de ceea ce a fost....
Schimbarea versiunii + grafica... ar fi una mai mult decat bine venita.... o noua motivatie pentru multi, incepand cu mine, sa o ia de la inceput... sa se implice si sa ajute la promovarea comunitatii...
Din pacate... internetul Romanesc nu prea creste calitativ.... iar civilizatia utilizatorilor lasa de dorit... scrisoarea de intentie e bine venita oricand... dar... deja am si o idee...
Forum-ul poate fi citit de oricine.... dar putem motiva oamenii sa se implice prin a oferi Premium Content... ce poate fi citit doar de utilizatorii logati, cu contul activat... Pe ei ii dorim sa ni se alature... Cei care sunt interesati sa invete... sa intrebe si in acelasi timp... sa aduca raspunsuri la altii ce le cauta.
Ce sa oferim? Articole, editoriale, tutoriale, explicatii pas cu pas din toate segmentele web legate de SEO...
Toti trebuie sa invatam... poate am ramas putin in urma cu cunostintele mele... dar toate au un inceput....
Welcome back SeoPedia!
Ben
-
@Ben Boingeanu
he-he,ce aparitie :)
Welcome back!
-
Ben... Bine ai revenit. Esti cam ca mine si tu. Odata la 3 ani.
-
Am ales optiunea "NU", motivele am vazut ca sunt deja enumerate. Cat despre ideea lui Boingeanu Ben mi se pare foarte accesibila si inteligenta. Imi pare nespus de bine cand vad ca in sfarsit Seopedia are o unda de lumina, cand vad ca se vrea a progresa.
PS: Bine ai revenit Boingeanu Ben!
-
O idee foarte buna din partea lui Ben. Seopedia chiar are nevoie de un mic resurect.
-
Ben, wow! Omul caruia ii datorez tot ce am*. Bine ai revenit!
Credeam ca s-a intamplat ceva cu tine de ai disparut asa brusc.
*omul asta, cu un singur post, prin 2006, m-a invatat tot ce trebuie sa fac ca sa am succes pe net. Atunci abia aveam bani de un domeniu. Acum... am tot. Multumesc Ben!
-
Bine ai revenit Ben :)
Deci e cam clara treaba, lasam scrisoarea de intentie..
-
O sugestie: putem sa facem paginile de reputatie publice? Adica ceva gen iTrader, sa poti vedea ce reputatie pozitiva/negativa si ce comentarii a primit un om. Eventual si de la cine, desi asta ar putea descuraja acordarea de negative, de frica razbunarii. Astfel incat sa-ti dai seama daca poti colabora cu un om fara sa ai surprize.
-
big, cred ca da ar fi o idee buna. Mai ales ca am vazut cativa useri care dau reputatie negativa fara motiv. Au mai multe reputatii negative decat posturi pe forum.
Analizam si o sa anuntam.