Eu am votat pro.Cum ai spus imparate continutul este valoros.Si se trezeste cate un capcaun sa copie topicuri/tutoriale sa le schimbe putin ca sa scape de penalizari si atunci ce avantaj ar avea membrii?Vizitatorii nu s-ar mai inregistra.De ce?
Pentru ca poate raspunsurile erau date.
Cum a spus ambasadorul de culoare verde thefan ar fi bine sa faci ceva de forma seopedia.ro/blog si sa scrii acolo ce si cum.
Si sa vin cu o completare.Topicurile care sunt foarte cautate de public sa ajunga pe blog,mai degraba tutorialele gen: LISTA DE DIRECTOARE , PROMOVARE SEO ,CUM SA IMBLANZESTI UN MOTOR DE CAUTARE , CUM SA FACI UN SITEMAp blablabla .Daca vizitatorul doreste mai mult sa isi faca cont daca indeplineste un anumit rank,deci merita sa fie si totul este ok.
Asa ce facem cristi?Dam mura-n gura la copilasi care isi fac siteuri cu filme adult si warez.Totusi ca sa ajungem avansati seo sau experti am invatat , nu am citit topicuri.Unii si-au cumparat carti , si-au omorat noptile si-au chiorat ochii ca sa invete si vine un bombonel si in 5 minute afla cum se face un site / script care a fost compus de altul in cateva luni?
Hai sa fin seriosi.Este respect fata de munca celorlalti pentru ca nu cred ca seopedia plateste membrii ca sa acorde asistenta.
Bine ai spus imparate continutul este valoros.Scuze celor care au fost contra,dar consider ca trebuie sa fie respectata munca altora.

Răspunde cu citat