Vezi Rezultate Sondaj: Cum e bine sa fie Seopedia

Alegători
75. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Forum Privat. Acces la citit doar cu username si parola.

36 48,00%
  • Public, ca si pana acum.

39 52,00%
Pagina 5 din 7 PrimulPrimul ... 34567 UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 67

Subiect: Acces doar daca esti logat.

Costin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    415
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de cristi Vezi Post
    O solutie ar fi sa largesti ambasada, si eventual sa mai "manance" unele subforumuri. Atunci ar ramane si o jumatate de forum publica pentru noii membri, si ai putea avea si o sectiune privata, unde sa se intre mai amplu in fenomen. Lasi mai lejere conditiile de a deveni ambasador (eventual ii schimbi si denumirea sa nu fie toti ambasadori ), si cine dovedeste in threadurile publice ca merita sa "stie mai multe", sa primeasca acces si la sectiunea privata.
    Eu sunt de acord cu Cristi .

acsa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    IASI
    Vârstă
    36
    Posturi
    281
    Putere Rep
    31

Implicit

Eu am votat pro.Cum ai spus imparate continutul este valoros.Si se trezeste cate un capcaun sa copie topicuri/tutoriale sa le schimbe putin ca sa scape de penalizari si atunci ce avantaj ar avea membrii?Vizitatorii nu s-ar mai inregistra.De ce?

Pentru ca poate raspunsurile erau date.

Cum a spus ambasadorul de culoare verde thefan ar fi bine sa faci ceva de forma seopedia.ro/blog si sa scrii acolo ce si cum.

Si sa vin cu o completare.Topicurile care sunt foarte cautate de public sa ajunga pe blog,mai degraba tutorialele gen: LISTA DE DIRECTOARE , PROMOVARE SEO ,CUM SA IMBLANZESTI UN MOTOR DE CAUTARE , CUM SA FACI UN SITEMAp blablabla .Daca vizitatorul doreste mai mult sa isi faca cont daca indeplineste un anumit rank,deci merita sa fie si totul este ok.

Asa ce facem cristi?Dam mura-n gura la copilasi care isi fac siteuri cu filme adult si warez.Totusi ca sa ajungem avansati seo sau experti am invatat , nu am citit topicuri.Unii si-au cumparat carti , si-au omorat noptile si-au chiorat ochii ca sa invete si vine un bombonel si in 5 minute afla cum se face un site / script care a fost compus de altul in cateva luni?

Hai sa fin seriosi.Este respect fata de munca celorlalti pentru ca nu cred ca seopedia plateste membrii ca sa acorde asistenta.

Bine ai spus imparate continutul este valoros.Scuze celor care au fost contra,dar consider ca trebuie sa fie respectata munca altora.
    Ultima modificare făcută de acsa; 7th March 2009 la 17:08.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    36

Implicit

Trebuie stabilit ce se vrea cu forumul: sa fie o platforma de information sharing, sau un "elite retreat" format doar din oameni experimentati. In functie de asta cred ca ar trebui luata decizia.

Danielu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    572
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Tudi Vezi Post
    Trebuie stabilit ce se vrea cu forumul: sa fie o platforma de information sharing, sau un "elite retreat" format doar din oameni experimentati. In functie de asta cred ca ar trebui luata decizia.
    Pai daca ar fi vorba doar de elite retreat, ar trebui sa fim exclusi 1/2 dintre utilizatorii seopedia ( ma includ si pe mine ).
    Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    64

Implicit

Am citit cu atentie toate opiniile.
    De notat ce au afirmat mai multi: "in momentul in care forumul devine privat, un alt forum se va impune".
    Prin analogie cu o discoteca privata si publia... dansatori de elita gasesti in ambele locuri.
    De gandit.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

fatfrumos4u este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Posturi
    30
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu sunt de parere ca ar trebui sa ramana public ca si pana acum. Asta pentru ca eu m-am inscris pe seopedia dupa ce am citit mai multe posturi interesante si am vazut ca se merita si am ce invata de pe acest forum. Pot fi mai multi useri in situatia mea...

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Danielu Vezi Post
    Pai daca ar fi vorba doar de elite retreat, ar trebui sa fim exclusi 1/2 dintre utilizatorii seopedia ( ma includ si pe mine ).
    Si ar fi pacat. Pentru ca multi vin aici sa invete (si nu ma refer la tine, care ai deja o experienta in online) si pot contribui la discutii si sa-si dea cu parerea util, ba mai mult sa ii ajute si pe cei mai experimentati sa inteleaga unele lucruri.

Numai eu stiu de cate ori am avut de invatat din intrebari aparent stupide si "newby" ale unor useri mai noi, intrebari care mie nici macar nu-mi treceau prin cap.

In plus, SEO-ul se bazeaza mult dupa parerea mea pe studiul empiric, pe testare si pe experimente practice. Ori, cu cat mai multi useri activi, cu atat mai multe studii de caz si teste din care poate invata toata lumea ceva.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

Digital point este poate una dintre cele mai mari resurse de pe planeta pentru webmasteri.
    S-a pus vreodata problema sa fie inchis publicului? Gues not. De ce ? Pentru ca nu ar fi benefica nimanui aceasta schimbare.
    La o scara mult mai mica, Seopedia, este cea mai importanta resursa (pentru moment) pentru webmasterii romani in materie SEO/SEM . Probabil ma repet (oare a cata oara) , inchiderea pentru public NU va duce la cresterrea calitatii posturilor.

Citat Postat în original de REYKO Vezi Post
    Asa ce facem cristi?Dam mura-n gura la copilasi care isi fac siteuri cu filme adult si warez.Totusi ca sa ajungem avansati seo sau experti am invatat , nu am citit topicuri.Unii si-au cumparat carti , si-au omorat noptile si-au chiorat ochii ca sa invete si vine un bombonel si in 5 minute afla cum se face un site / script care a fost compus de altul in cateva luni?
    Sunt pe SEOPedia de 2 ani de zile si pot spune ca mi-a luat mai mult de 5 minute sa aflu cum se face un site si cum se promoveaza corect. Inca mai am de invatat si pe zi ce trece mai apare ceva nou. Pana la urma ce este asa rau sa dai share la informatie publicului larg? Ceea ce am invatat cu totii am invatat de la altii mai experimentati. De ce sa nu invatam si noi la randu-ne chiar si un "bombonel" cum zici tu , daca bombonelul in cauza vrea sa asimileze cunostinte in domeniu?
    Ultima modificare făcută de Robert; 8th March 2009 la 00:40.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Danielu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    572
    Putere Rep
    33

Implicit

[QUOTE=Tudi;93651
    In plus, SEO-ul se bazeaza mult dupa parerea mea pe studiul empiric, pe testare si pe experimente practice. Ori, cu cat mai multi useri activi, cu atat mai multe studii de caz si teste din care poate invata toata lumea ceva.[/QUOTE]
    - Corect.

Ce vreau sa subliez este faptul ca cei cu proiecte importante si care stiu SEO f. bine, nu stau sa explice orice chestie care lor li se pare usoara fie ca n-au timp, fie ca n-au chef. Sunt putini dintre cei buni care dau share la informatie cat de cat - Tudi, Toto, Nic as putea mentiona. Ceilalti mai subtirel, incepand tocmai cu Cristi ( nu vreau sa fiu rautacios - nu cred ca din rea vointa ci din lipsa de timp). Insa exemplul confirma regula - ati vazut cum au "sarit in aer" thread-urile descrise de Cristi si totodata cum s-a animat forumul?

Sa inteleg ca nu ar mai fi o problema cu membrii actuali de cand cu scrisoarea de intentie. Chiar daca ar mai fi in 5 minute cateva banuri ar rezolva-o.

Cat despre rezultatele polului sunt mai mult decat concludente, chiar daca balanta matematica inclina spre privat. Dintre cei care au optat pentru privat jumatate sunt cei care nu s-au omorat contribuind cu informatie ci doar au citit ( deci nejustificat ).
    In fine, ar fi interesanta o astfel de decizie si mai ales riscanta pentru proprietarul Seopedia si membrii de baza. In cazul trecerii la privat nu mai vad rostul Ambasadei.
    Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    42

Implicit

Public, ca si pana acum. Pai ce, cum ne extindem putin cum devenim egoisti? Cristian nu stii ce spuneai mai demult? Poti sa te ... pe ea experienta daca o iei cu tine in pamant.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Pagina 5 din 7 PrimulPrimul ... 34567 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 20th March 2008, 16:05
  2. Daca esti stupid, ajungi vedeta pe Internet!
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 28th January 2008, 15:22
  3. Esti Gay?
    De Tudi în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 25th January 2008, 01:36
  4. Daca esti student, take a look :)
    De hts în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 18th May 2007, 22:58
  5. Esti membru DigitalPoint? Lucky you!