Vezi Rezultate Sondaj: Cum e bine sa fie Seopedia

Alegători
75. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Forum Privat. Acces la citit doar cu username si parola.

36 48,00%
  • Public, ca si pana acum.

39 52,00%
Pagina 3 din 7 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 67

Subiect: Acces doar daca esti logat.

Dever este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th July 2006
    Locaţie
    UK
    Vârstă
    44
    Posturi
    378
    Putere Rep
    36

Implicit

Daca ne urmarim interesul personal, probabil ca fiecare va alege ca forumul sa fie privat (in ideea de a creste calitatea).
    Daca urmarim interesul comunitatii, probabil am fi tentati sa zicem sa fie public (mai multe capete sunt mai bune decat mai putine capatani ).

Cred ca tind sa aleg o comunitate mai restransa daca e sa aleg intre cele 2 variante. Cunosc deja foarte multi din membrii vechi si ambasadorii, le-am citit parerile in legatura cu diverse subiecte si ma simt ca acasa. Probabil ca sentimentul se pierde pe masura ce se aglomereaza forumul.

@Cristian Mezei: cred ca o resursa interesanta este chiar topicul "Cum ati ajuns in Seopedia" (19 pagini din martie 2006)
    Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Corect si asta Dever.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

eugen este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Locaţie
    RO
    Posturi
    436
    Putere Rep
    37

Implicit

Cu toate că am votat pentru, cred că mai bine ar fi ca acest forum să rămână public, astfel utilizatorul s-ar înregistra pentru conţinutul de calitate pe care îl găseşte aici şi nu pentru că este obligat să facă acest lucru.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    97
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    97

Implicit

Mai, mai ,mai ...din cate cunosc, deja exista o arie restrictiva, si anume Ambasada unde accesul este permis doar catorva membri.
    In Romania, forumurile SEO le numeri pe degete, si, probabil iti ajung degetele de la o mana.
    Lasati forumul deschis, nu privati lumea de accesul la informatie. In nici un caz nu veti creste calitatea posturilor astfel.
    Cu scuzele de rigoare, nu vreau sa supar pe nimeni, si nici nu vreau sa isc vreo disputa cu cineva, dar asta este o atitudine egoista.
    Ma rog, pana la urma decizia finala va fi a lui Cristi Mezei, pe care il rog pe aceasta cale sa cantareasca bine de tot care ar fi avantajele, dar mai ales dezavantajele pe care le-ar implica o asemenea decizie, zic eu destul de radicala.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

doro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    40

Implicit

Şi eu sunt pro.
    Cum a spus şi gânditorul, tre să vă gândiţi cum faceţi cu indexarea, bănuiesc că google aduce ceva vizite şi implicit ceva useri.

w!ll este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    9th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.389
    Putere Rep
    38

Implicit

Eu am vazut ceva interesant pe google, avea indexate pagini ale forumurilor (cu continut), dar cand doreai sa accesezi pagina respectiva iti solicita sa te loghezi.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    53

Implicit

Nu prea vad cum ar creste seopedia in valoare daca forumul ar fi inchis pentru public. Vom ramane tot aceeasi membrii care vor posta (plus riscul ca potentiali membrii valorosi sa nu se mai inregistreze, cum a zis Diana). Pentru cei care vor sa posteze ceva ferit de ochii publicului, sau vor sa se simta ca-n familie cum a zis Denver, exista sectiunea ambasada - sectiune privata.

Pentru o foarte lunga perioada de timp seopedia a fost - si inca este - standardul in materie de seo in romania si ar fi pacat sa nu mai putem oferi aceasta resursa incepatorilor. In plus, daca seopedia si-ar inchide portile publicului, probabil ca un alt forum seo ii va lua locul pe piata, cu mult mai putine informatii si membrii mult mai putin cunoscatori decat ce se gaseste pe seopedia si ar fi si pacat.

Toata lumea se plange de lipsa informatiilor de calitate privind seo/sem si marketing in general in romania, de ce sa eliminam si ultima resursa gratuita si de calitate?

Catalin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Galati, Romania
    Posturi
    153
    Putere Rep
    32

Implicit

Eu sunt contra. Cine are nevoie de o informatie, de un raspuns ajunge pe forum si se informeaza. Daca ii place, daca are ceva de comentat, vrea sa ceara pareri, sa fie la curent cu noutatile isi face cont si va frecventa forumul. Daca marketplaceul e o problema, limita sa fie mai mare, 100 de posturi, atunci nu o sa vina nimeni sa posteze aiurea doar ca sa vanda niste linkuri.
    Banner, Logo, Header Design si alte editari grafice Portofoliu

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de w!ll Vezi Post
    Eu am vazut ceva interesant pe google, avea indexate pagini ale forumurilor (cu continut), dar cand doreai sa accesezi pagina respectiva iti solicita sa te loghezi.
    E vorba de permisii pentru grupuri, dai voie la roboti sa navigheze pe forum fara sa fie inregistrati si cand cineva incearca sa acceseze un subiect nu-l poate vedea decat daca se inregistreaa[sau foloseste cache].

Eu unul nu cred ca ar fi atat de radicala schimbarea. Nu stiu daca ia asa de mult inregistrarea pe forum, bineinteles, chestia cu scrisoarea de intentie trebuie scoasa, pentru ca dupa inregistrare userul sa poata accesa continutul instant[daca nu va fi asa , clar ca multi vor renunta] . Deci sa zicem 5 minute pentru un cont nou, pentru a accesa informatia necesara.

De ce numeri pe degetele forumurile despre SEO in ROmania? Pentru ca nu este interesul atat de mare ca in alte domenii. Putini sunt interesati de SEO, iar cei care sunt interesati intreadevar ar fi cazul sa-si rapeasca 5 minute din timpul lor pentru seopedia. Pe un forum nu gasesti articole , tutoriale, ca pe un blog sa zicem, pe un forum se poarta DISCUTII, iar oricum pentru a purta discutii trebuie sa ai un cont asa ca unde este diferenta?
    Asta este parerea mea, fiecare vede cum vrea aceasta idee dar pana la urma urmei nenea adminu' va lua decizia finala, noi doar incercam sa-l influentam .

doro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Nic Vezi Post
    Nu prea vad cum ar creste seopedia in valoare daca forumul ar fi inchis pentru public. Vom ramane tot aceeasi membrii care vor posta (plus riscul ca potentiali membrii valorosi sa nu se mai inregistreze, cum a zis Diana). Pentru cei care vor sa posteze ceva ferit de ochii publicului, sau vor sa se simta ca-n familie cum a zis Denver, exista sectiunea ambasada - sectiune privata.

Pentru o foarte lunga perioada de timp seopedia a fost - si inca este - standardul in materie de seo in romania si ar fi pacat sa nu mai putem oferi aceasta resursa incepatorilor. In plus, daca seopedia si-ar inchide portile publicului, probabil ca un alt forum seo ii va lua locul pe piata, cu mult mai putine informatii si membrii mult mai putin cunoscatori decat ce se gaseste pe seopedia si ar fi si pacat.

Toata lumea se plange de lipsa informatiilor de calitate privind seo/sem si marketing in general in romania, de ce sa eliminam si ultima resursa gratuita si de calitate?
    Totodată să fie un loc în care nu are oricine acces înseamnă să fie ceva mai valoros, nu ceva ce e la dispoziţia oricui.

Pagina 3 din 7 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 20th March 2008, 17:05
  2. Daca esti stupid, ajungi vedeta pe Internet!
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 28th January 2008, 16:22
  3. Esti Gay?
    De Tudi în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 25th January 2008, 02:36
  4. Daca esti student, take a look :)
    De hts în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 18th May 2007, 23:58
  5. Esti membru DigitalPoint? Lucky you!