Vezi Rezultate Sondaj: Cum e bine sa fie Seopedia

Alegători
75. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Forum Privat. Acces la citit doar cu username si parola.

36 48,00%
  • Public, ca si pana acum.

39 52,00%
Pagina 4 din 7 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 67

Subiect: Acces doar daca esti logat.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Toata ideea din start care am avut-o este sa nu mai beneficieze oricine de toata experienta tuturor de aici atat de repede.

Ca gratis tot va fi. Si oricum si repede va fi.

Cauti pe Google, gasesti un raspuns, intri si iesi.

Daca cineva chiar vrea o rezolvare, acorda-ti atunci 5 minute sa iti faci un cont si sigur e un incentiv mai mare sa ramana si sa participe dupa aceea, acum daca tot are un cont.

Vezi experts-exchange, unde totul este doar dupa un cont, si este ATAT de popular. Si inauntru sunt informatii care nu le gasesti in nici o alta parte de multe ori.

Anyway, foarte multi dintre voi aveti pareri pro si contra, si derivatii ale acestora.

Multi ati spus ca este la latitudinea mea. Pai tocmai ca nu este, altfel nu mai facem acest thread.

Vreau sa il mai perpetuam sa aflu cat mai multe pareri, cum vedeti voi, si apoi tot impreuna luam o decizie.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Votat pentru "public".
    Macar pana toata informatia utila pentru incepatori se va muta in alta parte, propun ca forumul sa ramana public.
    Dilema mare apoi cu clasificarea informatiei publice pentru incepatori.
    Simplificand: forum public, ca si pana acum.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

clawbc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    14th February 2008
    Locaţie
    Berlin
    Vârstă
    41
    Posturi
    91
    Putere Rep
    34

Implicit

Mi se pare un topic asemanator software cu licenta vs. open source. Ideea e ca daca vrei un domeniu sa progreseze mai repede, trebuie lasat cat mai liber.

Solutia vazuta de mine ar fi ca unele info de baza sa ramana la liber, iar altele mai avasate private.
    Cauti ceva de inchiriat sau produse Apple?

Bogdan N este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    46
    Putere Rep
    32

Implicit

votat pentru public. cred ca cine o sa gaseasca rezolvarea la o problema sau la o nelamurire pe care o are, aici pe SEO - cum am fost si eu - va dori cu siguranta ulterior sa fie si membru..deci cred ca e ok public.
    o zi buna tuturor
    [ex user name roiv]

Danielu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    572
    Putere Rep
    34

Implicit

Public.
    Cred ca aici sunt cei mai buni in domeniu, insa sunt multi care au ceva de spus si ajung pur si simplu din cautari nu pe baza de recomandari cum se doreste. Cred ca raspunsul la o intrebare nu te face sa te inregistrezi pe un forum, ci "rasfoindu-l" iti faci o idee de ansamblu si zici: Merita.

Ideea cu marketplace-ul intr-un alt loc este excelenta, dar sa se depaseasca stadiul de idee. Intr-adevar sunt multe posturi la marketplace dar nu cred ca exagerat de multe. Iar a 3-a restrictie ( 1 - restrictie username, 2- ambasada ) nu cred ca este bine venita atat pentru utilizatorii forumului, cat si pentru cei ce vor veni. Poate ca mai bine ar fi introducerea unei taxe.
    Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri

romania inedit este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    50
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Nic Vezi Post
    Nu prea vad cum ar creste seopedia in valoare daca forumul ar fi inchis pentru public. Vom ramane tot aceeasi membrii care vor posta (plus riscul ca potentiali membrii valorosi sa nu se mai inregistreze, cum a zis Diana). Pentru cei care vor sa posteze ceva ferit de ochii publicului, sau vor sa se simta ca-n familie cum a zis Denver, exista sectiunea ambasada - sectiune privata.

Pentru o foarte lunga perioada de timp seopedia a fost - si inca este - standardul in materie de seo in romania si ar fi pacat sa nu mai putem oferi aceasta resursa incepatorilor. In plus, daca seopedia si-ar inchide portile publicului, probabil ca un alt forum seo ii va lua locul pe piata, cu mult mai putine informatii si membrii mult mai putin cunoscatori decat ce se gaseste pe seopedia si ar fi si pacat.

Toata lumea se plange de lipsa informatiilor de calitate privind seo/sem si marketing in general in romania, de ce sa eliminam si ultima resursa gratuita si de calitate?
    Si eu cred ca daca seopedia ar fi un forum privat , un alt forum seo se va impune pe piata !

Eu spre exemplu citesc forumul asta de multa vreme , dar sunt inscris doar din 2007 , pentru ca am vrut sa-mi exprim si eu ceva pareri .

Foarte multi vizitatori ajung pe forumul seopedia din motoarele de cautare .

Eu cred ca daca forumul este la liber , cu exceptia ambasadei , foarte multi oameni o sa inteleaga ca asta este o comunitate libera , si cine nu doreste sa faca parte din ea , este liber sa plece .

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

@Danielu, este vorba de userii care fac posturi doar pentru a atinge acel minim de 20 la market place.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Vezi ca influentezi votul spunand ca esti pro inchidere, fiind threadstarter si admin/owner

Eu sunt de parere ca ar trebui sa fie deschis publicului. Daca lumea cauta in google subiecte de SEO si nu le gaseste de pe forum, de unde sa le gaseasca? Va intra pe ceva site de spam, sau mai rau, pe blogul meu.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

O solutie ar fi sa largesti ambasada, si eventual sa mai "manance" unele subforumuri. Atunci ar ramane si o jumatate de forum publica pentru noii membri, si ai putea avea si o sectiune privata, unde sa se intre mai amplu in fenomen. Lasi mai lejere conditiile de a deveni ambasador (eventual ii schimbi si denumirea sa nu fie toti ambasadori ), si cine dovedeste in threadurile publice ca merita sa "stie mai multe", sa primeasca acces si la sectiunea privata.
    Solutia asta pare sa fie una care impaca oarecum si capra si varza, pentru ca se pare ca parerile sunt destul de impartite pana acuma.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Sebastian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th June 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    47
    Posturi
    150
    Putere Rep
    35

Implicit

Eu am votat pentru privat. Imi pierd timpul, mai ales in ultima vreme de cand au aparut noi utilizatori care urmaresc sa-si faca doar numarul de posturi si pe care ii banuiesc ca n-au facut la viata lor un site (ca sa nu adaug si custom) cat de rau ar fi el. Privat (sau cumva bine selectionati utilizatorii) pentru ca daca se umple cu tot felul de raspunsuri fara absolut nici o insemnatate, propozitii fara noima forumul isi va pierde din valoare. Va fi ca un vin bun pe care l-ai lungit cu apa.

Edit: O idee ar fi sa se poata inregistra direct pentru marketplace si cu acea scrisoare de intentie pentru restul. Asa cred ca s-ar elimina posturi de umplutura.
    Ma gandesc ca, spre exemplu, daca asa cum e acum, se inregistreaza 10 utilizatori si fiecare face 10 posturi de umplutura (cel putin) sunt deja 100 de mesaje inutile.
    Ultima modificare făcută de Sebastian; 7th March 2009 la 16:02. Motiv: completare

Pagina 4 din 7 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 20th March 2008, 16:05
  2. Daca esti stupid, ajungi vedeta pe Internet!
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 28th January 2008, 15:22
  3. Esti Gay?
    De Tudi în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 25th January 2008, 01:36
  4. Daca esti student, take a look :)
    De hts în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 18th May 2007, 22:58
  5. Esti membru DigitalPoint? Lucky you!