Vezi Rezultate Sondaj: Cum e bine sa fie Seopedia

Alegători
75. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Forum Privat. Acces la citit doar cu username si parola.

36 48,00%
  • Public, ca si pana acum.

39 52,00%
Rezultate 1 la 10 din 67

Subiect: Acces doar daca esti logat.

Afișare hibrid

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    54

Implicit

Nu prea vad cum ar creste seopedia in valoare daca forumul ar fi inchis pentru public. Vom ramane tot aceeasi membrii care vor posta (plus riscul ca potentiali membrii valorosi sa nu se mai inregistreze, cum a zis Diana). Pentru cei care vor sa posteze ceva ferit de ochii publicului, sau vor sa se simta ca-n familie cum a zis Denver, exista sectiunea ambasada - sectiune privata.

Pentru o foarte lunga perioada de timp seopedia a fost - si inca este - standardul in materie de seo in romania si ar fi pacat sa nu mai putem oferi aceasta resursa incepatorilor. In plus, daca seopedia si-ar inchide portile publicului, probabil ca un alt forum seo ii va lua locul pe piata, cu mult mai putine informatii si membrii mult mai putin cunoscatori decat ce se gaseste pe seopedia si ar fi si pacat.

Toata lumea se plange de lipsa informatiilor de calitate privind seo/sem si marketing in general in romania, de ce sa eliminam si ultima resursa gratuita si de calitate?

doro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Nic Vezi Post
    Nu prea vad cum ar creste seopedia in valoare daca forumul ar fi inchis pentru public. Vom ramane tot aceeasi membrii care vor posta (plus riscul ca potentiali membrii valorosi sa nu se mai inregistreze, cum a zis Diana). Pentru cei care vor sa posteze ceva ferit de ochii publicului, sau vor sa se simta ca-n familie cum a zis Denver, exista sectiunea ambasada - sectiune privata.

Pentru o foarte lunga perioada de timp seopedia a fost - si inca este - standardul in materie de seo in romania si ar fi pacat sa nu mai putem oferi aceasta resursa incepatorilor. In plus, daca seopedia si-ar inchide portile publicului, probabil ca un alt forum seo ii va lua locul pe piata, cu mult mai putine informatii si membrii mult mai putin cunoscatori decat ce se gaseste pe seopedia si ar fi si pacat.

Toata lumea se plange de lipsa informatiilor de calitate privind seo/sem si marketing in general in romania, de ce sa eliminam si ultima resursa gratuita si de calitate?
    Totodată să fie un loc în care nu are oricine acces înseamnă să fie ceva mai valoros, nu ceva ce e la dispoziţia oricui.

romania inedit este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    51
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Nic Vezi Post

Si eu cred ca daca seopedia ar fi un forum privat , un alt forum seo se va impune pe piata !

Eu spre exemplu citesc forumul asta de multa vreme , dar sunt inscris doar din 2007 , pentru ca am vrut sa-mi exprim si eu ceva pareri .

Foarte multi vizitatori ajung pe forumul seopedia din motoarele de cautare .

Eu cred ca daca forumul este la liber , cu exceptia ambasadei , foarte multi oameni o sa inteleaga ca asta este o comunitate libera , si cine nu doreste sa faca parte din ea , este liber sa plece .

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 20th March 2008, 16:05
  2. Daca esti stupid, ajungi vedeta pe Internet!
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 28th January 2008, 15:22
  3. Esti Gay?
    De Tudi în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 25th January 2008, 01:36
  4. Daca esti student, take a look :)
    De hts în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 18th May 2007, 22:58
  5. Esti membru DigitalPoint? Lucky you!