mersi pentru parere , daca mai aveti si alte linkuri de inscris eu le astept sa le si validez , daca mai aveti si alte pareri eu le astept
mersi pentru parere , daca mai aveti si alte linkuri de inscris eu le astept sa le si validez , daca mai aveti si alte pareri eu le astept
Inscriu si eu acum cateva.
Observatie : ce cauta "Veuillez sélectionner une catégorie :" intr-un director romanesc?
foloseste FreeGlobes, un script facut de francezi si probabil nu l-a tradus in totalitate.
I don't know much...
da ce0i drept ai cam uitat sa traduci unele chestii... mai lucrezi putin si ai un director webam inscris si eu 2 siteuri ...urmeaza alte 10 !
asta stiu ca am uitat de tradus mersi ca mi ai adus aminte , mersi pentru cele 2 site-uri inscrise si te astept si cu alte 10 de care vorbeai, daca mai aveti si alte sugestii eu le astept
ehe ms ms dar mai am ceva de lucru la mai multe capitole , dar pana atunci va astept in continuare sa va adaugati site-urile , blogurile si de ce nu forumurile , daca mai aveti si alte sugestii sau critici sau sfaturi eu le astept cu mare drag
incetul cu incetul incepem sa urcam si in trafic cat si cu site-urile inscrise in directorul nostru , in continuare va asteptam sa va inscrieti site-urile in directorul nostru , daca mai aveti pareri legate de directorul de www.top.whatsfunny.ro le asterptam
Website validated after 60 to 90 days.Chiar e pe bune?Cam mult pentru un site nou.Mai ai inca de tradus la el.Spor.
nu, nu prea e pe bune
ti-l valideaza mai repede.
Forum IT: PC Troubleshooting - din pasiune pentru calculatoare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)