mersi pentru parere , daca mai aveti si alte linkuri de inscris eu le astept sa le si validez , daca mai aveti si alte pareri eu le astept
Versiune printabilă
mersi pentru parere , daca mai aveti si alte linkuri de inscris eu le astept sa le si validez , daca mai aveti si alte pareri eu le astept
Inscriu si eu acum cateva.
Observatie : ce cauta "Veuillez sélectionner une catégorie :" intr-un director romanesc?
foloseste FreeGlobes, un script facut de francezi si probabil nu l-a tradus in totalitate.
da ce0i drept ai cam uitat sa traduci unele chestii... mai lucrezi putin si ai un director web :D am inscris si eu 2 siteuri ...urmeaza alte 10 !
asta stiu ca am uitat de tradus mersi ca mi ai adus aminte , mersi pentru cele 2 site-uri inscrise si te astept si cu alte 10 de care vorbeai :P , daca mai aveti si alte sugestii eu le astept
Bravo un director foarte dragut;) Bafta in continuare
ehe ms ms dar mai am ceva de lucru la mai multe capitole , dar pana atunci va astept in continuare sa va adaugati site-urile , blogurile si de ce nu forumurile , daca mai aveti si alte sugestii sau critici sau sfaturi eu le astept cu mare drag
incetul cu incetul incepem sa urcam si in trafic cat si cu site-urile inscrise in directorul nostru , in continuare va asteptam sa va inscrieti site-urile in directorul nostru , daca mai aveti pareri legate de directorul de www.top.whatsfunny.ro le asterptam
Website validated after 60 to 90 days.Chiar e pe bune?Cam mult pentru un site nou.Mai ai inca de tradus la el.Spor.
nu, nu prea e pe bune :D
ti-l valideaza mai repede.