top.whatsfunny.ro si-a deschis portile pentru cei care vor sa isi inscrie , site-urile , forumurile , blogurile , , va multumesc si va astept cu pareri sau critici legate de directorul nostru
Versiune printabilă
top.whatsfunny.ro si-a deschis portile pentru cei care vor sa isi inscrie , site-urile , forumurile , blogurile , , va multumesc si va astept cu pareri sau critici legate de directorul nostru
Imi place... am inscris si un site ;)
eu l-am si aprobat :D , va astept in continuare cu parerile sau criticiile voastre legate de acest director
am inscris si eu cateva , sugestie: poti sa mai diversifici un pic categoriile
foarte frumos, ca o recomandare, evidentiaza sau adauga in meniul de sus "Propune un link" . am inscris si eu site-ul meu ... bafta multa iti urez cu acest director !
tocmai ce am adaugat 2 siteuri. astept aprobarea adminului.
directorul n-arata rau deloc, dar exact cum zice odiv, ar trebui scos cumva in evidenta "propune link" pt ca se observa foarte greu. eventual pune-l cu alta culoare, pt ca verdele ala deschis nu te prea ajuta, avand in vedere template-ul.
mult succes!
multumesc pentru pareri si multumesc si pentru inscrieri , am modificat la ce mi sa sugerat , daca mai aveti si alte sugestii eu le astept
Directorul arata destul de bine...poate...asa cum s-a spus si mai sus si de ceilalti useri ai comunitatii,sa diversifici putin categoriile(sunt prea putine,si in unele cazuri nerelevante).Apropo am inscris si eu un site web...si astept aprobarea adminului.
eu unul cred ca prea multe categorii nu cred ca si ar avea rostul , eu am ales cele mai cautate si frecvente categorii , decat sa bag foarte multe categorii sa stea omul noaptea sa isi caute categoria dorita mai bine se lasa de adaugat ceva in director , eu unul cel putin pana gasesc o categorie pe alte directoare imi ia ceva timp pentru ca sunt prea multe categorii inutile , daca mai aveti si alte pareri eu le astept cu mare drag
ps johnyk_vl ti am aprobat site-ul
e fain..mi-am inscris si eu site-urile