Ai eroare cand dau la Cautare.
"Fatal error: Call to undefined function mb_convert_encoding() in /var/www/web1/web/include/common.php on line 733"
Ai eroare cand dau la Cautare.
"Fatal error: Call to undefined function mb_convert_encoding() in /var/www/web1/web/include/common.php on line 733"
Defapt folosesti un script facut de tine sau unul creat de o companie mai mare ( gen phpld ) .
Poate e din cauza ca nu sunt capabil sa scriu un script cap coada sau poate ca e mai sigur asa, dar un script gen phpld sau eSyndicat mi se pare mai potrivit ca sa deschizi un director.
eSyndicat are avantajul ca , creaza o pagina noua pentru fiecare listing din DB.
Nu vreau sa fiu rautacios darkstar_tfd, insa tre sa iau mesajul tau ca pe o remarca sau ca pe un repros? Btw, si aici fiecare inregistrare are pagina proprie!!!
PS. Mersi c|neva, s-a rezolvat eroarea![]()
Ultima modificare făcută de birkof; 14th October 2007 la 14:28.
Nu e in niciun caz un repros. E doar un sfat de la unu care a lucrat vreo 2 ani numai cu directoare. Sunt trecut prin n chestii. De obicei scripturile astea facute gen phpLD sunt mai sigure , sunt mici sansele sa apara erori de nu stiu unde cand nu te astepti. ( fata de cele custom made ). Sa nu se inteleaga gresit ca am eu ceva cu cele facute special pt un site, respect pe toti cei care reusesc sa o faca, doar ca un script care e continuu perfectionat are trust mai mare.
poti sa privesti si partea aialalta a problemei , phpld de ex. e mai cunoscut si mai vulnerabil la atacurile hackerilor sau crackerilor sau cum mama nevoii le-o mai zice.
Recunosc , ca nu am vazut asta. Greseala mea.Imi accept "pedeapsa" ( in cazul in care exista)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)