Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Ghid practic pentru optimizarea site-ului pe Google

LogOn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    17th April 2015
    Locaţie
    Nespecificat
    Vârstă
    40
    Posturi
    343
    Putere Rep
    19

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Ghid practic pentru optimizarea site-ului pe Google

Salutare,

Am documentat luna trecuta acest articol: Optimizare SEO: Ghid practic pentru optimizarea site-ului pe Google

Este scris pentru NEcunoscatori, scopul lui fiind de rezumare a informatiei si de intelegere a fundamentelor SEO. Eu l-am scris practic pentru clientii nostri.
    Articolul nu este perfect și accept orice critica constructiva, daca va puteti face timp desigur.

Multumesc!

vertedi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    477
    Putere Rep
    27

Implicit

La ora actuală, este foarte important să ai un website cât de cât optimizat la nivel tehnic, mai ales dacă este un website care vinde astfel de servicii.

Screenshot 2021-11-25 at 18-01-32 Measure page quality.jpg

Încearcă în primă fază să rezolvi problemele din website-ul tău, nu este extrem de greu. O companie SEO, ar trebui să aibă un website optimizat. Te putem ajuta dacă trebuie.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

Implicit

O chestiune de exprimare cred...
    Nu site-ul e pentru optimizare ci optimizarea, adica SEO este pentru site.
    Ca un site bifeaza sau nu anumitre chestii de otimizare e alta treaba dar nu poti sa spui ca site-ul e important pentru SEO.

Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    17th April 2015
    Locaţie
    Nespecificat
    Vârstă
    40
    Posturi
    343
    Putere Rep
    19

Implicit

Citat Postat în original de vertedi Vezi Post
    La ora actuală, este foarte important să ai un website cât de cât optimizat la nivel tehnic, mai ales dacă este un website care vinde astfel de servicii.

Screenshot 2021-11-25 at 18-01-32 Measure page quality.jpg

Încearcă în primă fază să rezolvi problemele din website-ul tău, nu este extrem de greu. O companie SEO, ar trebui să aibă un website optimizat. Te putem ajuta dacă trebuie.
    Ai sa observi ca acele probleme vin strict din chat-ul de facebook, daca am dezactiva chat-ul scorul este de 100. Site-ul este cu pagini scrise custom, deci nu prea ai ce optimiza in plus.
    Dar iti multumesc pentru intentie.

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    O chestiune de exprimare cred...
    Nu site-ul e pentru optimizare ci optimizarea, adica SEO este pentru site.
    Ca un site bifeaza sau nu anumitre chestii de otimizare e alta treaba dar nu poti sa spui ca site-ul e important pentru SEO.
    Multumesc mult, reformulez.

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.816
    Putere Rep
    36

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Ai sa observi ca acele probleme vin strict din chat-ul de facebook, daca am dezactiva chat-ul scorul este de 100. Site-ul este cu pagini scrise custom, deci nu prea ai ce optimiza in plus.
    Poti sa faci sa incarce chat-ul intarziat si atunci nu mai ai probleme cu scanarile.

Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    17th April 2015
    Locaţie
    Nespecificat
    Vârstă
    40
    Posturi
    343
    Putere Rep
    19

Implicit

Citat Postat în original de PhoeniXman Vezi Post
    Poti sa faci sa incarce chat-ul intarziat si atunci nu mai ai probleme cu scanarile.
    Asa este, dar sincer nu ma deranjeaza un audit de 91% cu chatul activ pe GT Metrix si o incarcare de mai putin de o secunda pe UK, prefer ca robo chat-ul sa apara normal. Scopul oricarui audit este sa te ajute sa imbunatatesti experienta utilizatorului.
    https://gtmetrix.com/reports/www.baboon.ro/Fry6A3WH/

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    477
    Putere Rep
    27

Implicit

LogOn! Este adevărat ce spui dar GTmetrix, nu prea are legătură cu testele făcute de Google. Acolo se testează partea de SEO a unui website, cele mai bune practici, accesibilitate și performanță, toate legate de mobile. Genul acesta de probleme vin în general de la tema folosită. De ex., ai font cu 12Px, care esre foarte rău pentru dispozitivele mobile, ai link-uri prea apropiate și nu se pot accesa cu degetul (așa spune Google), ai text de culoare deschisă pe fundal gri, etc.

Toate aceste probleme se pot rezolva și este păcat să nu le rezolvi. Nu au legătură cu chat-ul. Mă rog, este alegerea ta dacă rezolvi sau nu.

Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    17th April 2015
    Locaţie
    Nespecificat
    Vârstă
    40
    Posturi
    343
    Putere Rep
    19

Implicit

LogOn! Este adevărat ce spui dar GTmetrix, nu prea are legătură cu testele făcute de Google. Acolo se testează partea de SEO a unui website, cele mai bune practici, accesibilitate și performanță, toate legate de mobile. Genul acesta de probleme vin în general de la tema folosită. De ex., ai font cu 12Px, care esre foarte rău pentru dispozitivele mobile, ai link-uri prea apropiate și nu se pot accesa cu degetul (așa spune Google), ai text de culoare deschisă pe fundal gri, etc.

Toate aceste probleme se pot rezolva și este păcat să nu le rezolvi. Nu au legătură cu chat-ul. Mă rog, este alegerea ta dacă rezolvi sau nu.
    Ideea era sa discutam despre ghid, dar iti multumesc pentru testare. Poti sa-mi spui ce audit folosesti? Ca la mine nu apar aceste lucruri semnalate de mine. Recunosc ca poate sa-mi scape mie.

Recomandarea mea ar fi sa te folosesti de astfel de instrumente pentru UX, nu pentru audit. De exemplu site-ul vostru are un delay prea mare la incarcarea de poze (lazy load). Degeaba faci aceasta optimizare doar pentru un audit mai bun, daca nu este benefic pentru experienta utilizatorului. Impresia lui va fi ca site-ul vostru are probleme de incarcare.

P.S.: site-ul nostru nu are tema, este custom

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    477
    Putere Rep
    27

Implicit

Salut! Eu am scris un comentariu în idea că te poate ajuta. Pentru mine contează foarte mult testele făcute de Google. Website-urile mele le testez pe web.dev/measure. Este un tool gratuit care pe mine personal mă ajută foarte mult în optimizarea website-urilor și aici mă refer la partea tehnică.

Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    17th April 2015
    Locaţie
    Nespecificat
    Vârstă
    40
    Posturi
    343
    Putere Rep
    19

Implicit

Salut! Eu am scris un comentariu în idea că te poate ajuta. Pentru mine contează foarte mult testele făcute de Google. Website-urile mele le testez pe web.dev/measure. Este un tool gratuit care pe mine personal mă ajută foarte mult în optimizarea website-urilor și aici mă refer la partea tehnică.
    Multumesc pentru recomandare. Vad ca site-ul are un scor de 99 pe SEO la auditul recomandat de tine. Graficianul nu este neaparat de acord cu recomandarea de schimbare culori din audit, asadar o vom lasa conform manualului de brand.
    Screenshot 2021-12-22 at 07.24.20.jpg

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ghid ÎNCEPĂTORI pentru optimizarea site-ului (Google Page Speed Insights)
    De LogOn în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 38
    Ultimul Post: 21st November 2015, 14:56
  2. Cum sa-ti cumperi faima pe Facebook (ghid practic)
    De Netul în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 11th October 2012, 01:40
  3. google VS optimizarea off-site
    De Paul în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 26th May 2012, 22:15
  4. Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 18th June 2011, 13:48
  5. Confuzii legate de optimizarea pentru Google
    De Ciprian Sorlea în forumul Google
    Răspunsuri: 2